reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

reklama
Chyba już ostatecznie sie zdecydowaliśmy:tak:. By pogodzić obie strony będzie MICHAŁ KAROL M. Zawsze chcialam Anię i Michała, no to będą:-).
Ale, ale....:cool2: Są takie momenty, w których po głowie zaczyna mi chodzić słodkie imię Jędruś i przed oczami mam wtedy tą Oleńkę z Kmicicem i słyszę: Jędruś ran twoich nie godnam całować:-D:-D:-D. Upał, jak widać, ostro daje mi się we znaki.

Michał - tak ma na imie starszy syn mojego J.. fajny z niego chłopak ,...

A dajecie tez drugie imie ?, bo u mnie i u J w rodzinie daje sie po kimś z rodziny i tak ja mam Krystyna po babci , J ma Darek po dziadku , jego synowie : Henryk po dziadku i młodszy Jarek po tacie ..
No i ja wymyśliłam ze dam Szymon , Janusz po moim tatku .. oj bedzie dumny :-)

Aniam - ja daję, po mojej babci:tak: i Bedzie Hanna Weronika:-D:-), dalabym po mojej mamie, ale jakoś jej imię mi wyjątkowonie pasuje, więc wybrałam półśrodek:tak:

U nas będzie tylko Leah. Kajetan jest - Kajetan Jan, ale pierwsze ma po swoim pra pra dziadku, to jakoś tam tradycja podtrzymana.

reklama
Ja cały czas się waham - czy będzie Maja.....? A może jak się urodzi, popatrzę na nia, a ona mi powie, że lepiej jej będzie, jak będzie miała na imię Tamara, albo Ada....??
Po prostu się zastanawiam....
A teściowa mówi mi w niedzielę, że ona JUŻ MUSI wiedzieć....Eeeejjjj....No wkurzyła mnie tym strasznie! A jak mi się odwidzi?? To co wtedy? Grr....:wściekła/y:

Wiem tylko że na drugie będzie miała Katarzyna, po mnie. Tak chciał M. a ja w sumie nie mam nic przeciwko ;-)

Do góry