reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Masa kreatywności, czyli Farma Świeżości!

    Wskakuj na Farmę Świeżości i sprawdź propozycje dla dzieci 3-10 l. Jasne, że wskakuję.

    Nie zapomnijcie wziąć udział w konkursie Netto: Zdobądź nagrody!

reklama

Jest szansa na dziecko?

Jaśminowa

Początkująca w BB
Dołączył(a)
3 Styczeń 2021
Postów
17
Fsh 7.16 przy normach 3.03-8.08 czyli dobre.
Estradiol 31.00 przy normach 84-970,
Prolaktyna 12.37 -dobra ,
testosteron 59 przy normie 10.83 do 56.94
LH 9.98 przy normach 2.39- 6.60
Badanie wykonane około 5 dnia cyklu. Cykle krótkie 24 -25 dniowe.
Czekam na AMH i wizytę u lekarza. Mam 30 lat jest bardzo źle? Jest jakaś szansa?
 
Ostatnia edycja:
reklama

eij

Fanka BB :)
Dołączył(a)
17 Maj 2020
Postów
2 121
Fsh 7.16 przy normach 3.03-8.08 czyli dobre.
Estradiol 31.00 przy normach 84-970,
Prolaktyna 12.37 -dobra ,
testosteron 59 przy normie 10.83 do 56.94
LH 9.98 przy normach 2.39- 6.60
Badanie wykonane około 5 dnia cyklu. Cykle krótkie 24 -25 dniowe.
Czekam na AMH i wizytę u lekarza. Mam 30 lat jest bardzo źle? Jest jakaś szansa?
Nikt Ci na forum nie będzie w stanie zinterpretować wyników i postawić diagnozę. Poczekaj na wizytę 😉
 

BlairBitchProject

Fanka BB :)
Dołączył(a)
24 Kwiecień 2020
Postów
919
Pewnie, że jest! Medycyna radzi sobie z wspomaganiem prokreacji bardzo dobrze. Nawet brak macicy jest już do przezwyciężenia. Zaufaj lekarzom i będzie dobrze.
 

witch84

Fanka BB :)
Dołączył(a)
10 Styczeń 2015
Postów
6 527
Moim zdaniem trochę zbyt późno zrobione badanie - hormony oznacza się pomiędzy 3 a 5dc przy cyklach 28-dniowych. U Ciebie cykl jest krótszy, więc moim zdaniem powinnaś badać się w 3dc.
Może być tak, że te LH już rośnie w kierunku piku LH (tj. owulacji) i stąd jest ponad normę.
 
Do góry