reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestesmy nowi:)

reklama
Witam wszystkich! Dopiero tu zaczynam ale myślę że trafiłam pod właściwy adres:-). Jestem szczęśliwą mamą prawie 4-letniego Adrianka i 8-miesiecznej Magdusi. Listopad jest dla mnie cudownym miesiącem. 07.11 urodziłam się, 10.11.2001 był nasz ślub, 30.11 2003 powitałam na świecie Adrianka, a 14.11.2006 dołączyła do nas Magdusia. Więc uważam że to szczęsliwy miesiąc!!!:laugh2: Pozdrawiam!

Ale super:-):-):-)A w ogole to witaj ze swoimi szkrabkami:-):-):-)
U nas takim miesacem byl czerwiec: ja sie w nim urodzilam, moj maz, slub tez zesmy w nim brali i bobaska tez chcielismy miec w czerwcu:-DAle Karolek postanowil, ze listopad bedzie jego miesacem i teraz nasze sa dwa miesace:listopad i czewrwiec.Alw listopad jes najszczesliwszy bo w nim pojawil sie na swiecie nasz wyczekiwany dwa lata skarb:-)POzdrawiamy:-)

Witam Wszystkich.niestety Troche Pózno Ale Dopiero Co Znalałam Tą Stronemoja Córka Urodziła Sie 25.11.2006 O Godz 19.30 W Skierniewickim Szpitalu,niestety Nie O Własnych Siłach Tylko Przez Cesarskie Cięcie.:-)

Miło cię poznac!:-) U nas jedynie mąż Przemek obchodzi urodzinki w lipcu! Wyłamał się:laugh2:. W mojej rodzince jak zaczynamy świętowanie 7 listopada to kończymy 1 stycznia na Nowy rok!!!:laugh2: Tylko potem syn się nie może przestawic do normalności, że nie ma tyle prezentów i gości!

reklama
Do góry