reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
martucha my już w sumie przeterminowani jesteśmy 4 dni!!!
a naturalne metody, hmmm.... napewno polecają seksik, ale przereklamowany, masowanie brodawek, ale czasochłonne (3 godzinki dziennie!!) a co jeszcze... chodzenie poschodach polecają.
po prostu uzbroić się w cierpliwość i czekać, moja powoli się wyczerpuje
pozdrowiaonka
a naturalne metody, hmmm.... napewno polecają seksik, ale przereklamowany, masowanie brodawek, ale czasochłonne (3 godzinki dziennie!!) a co jeszcze... chodzenie poschodach polecają.
po prostu uzbroić się w cierpliwość i czekać, moja powoli się wyczerpuje
pozdrowiaonka
Ż
żużaczek
Gość
wieszanie firanek i wszytskie czynnosci wymagające podnoszenia rak. Ale z doswiadczenia wiem, ze i tak nic nie skutkuje jesli maluch uparty (pierwsza ciaza przenoszona 2 tygodnie) ;D
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć.
Z wieszaniem firanek i podnoszeniem rąk to ja bym uważała. Grozi to oderwaniem łożyska. A to jest niebezpieczne i dla matki i dla dzidziusia ale fakt, że przyspiesza poród a raczej przyspiesza pobyt w szpitalu i natychmiastowe cc.
Tak gdzieś czytałam i w szkole nas uczono...
Z wieszaniem firanek i podnoszeniem rąk to ja bym uważała. Grozi to oderwaniem łożyska. A to jest niebezpieczne i dla matki i dla dzidziusia ale fakt, że przyspiesza poród a raczej przyspiesza pobyt w szpitalu i natychmiastowe cc.
Tak gdzieś czytałam i w szkole nas uczono...
gaga
uzależniona
powiem ci anika że ja też doszłam do tego wniosku, cholernie byłam niecierpliwa, dalej jestem , ale jak chce sobie posiedzieć to niech sobie jeszcze w brzuszku posiedzi, w końcu potem będę ją miec do końca mojego życia ;D a dni w brzuszku są już policzone
reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga no nie bardzo. Pierwsza ciaze przenosiłam i lekarze powinni wczęsniej interweniowac. Unikneli bysmy wtedy wiekszosci kłopotów. A tam maluch urodził się w kiepskim stanie. Jednak, jak juz mówilam to wina lekarzy i jesli mama jest pod dobra opieka, to nie ma sie czego obawiac. Ja przez 2 ostatnie tygodnie (41 i 42) nie miałam ani razu zrobionego USG