reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

reklama
Nie mam...i nie bedziemy tego robic...zawsze sie cos znajdzie...Nie jedziemy sami bo jeszcze z adama bratem i jego rodzinka wiec my mamy blisko do morza i tak na spontana..Ostanio mialo byc morze a wyladowalam gdzies za Chojnicami,potem wladyslalwowo i tak skakalismy...No ale ze pogda do dupy to tak w kratke jezdzilismy...Mam nadzieje ze teraz pogoda dopisze i bedziemy mogli zapuscic korzenie na dluzej niz jedna dobe...
A Wy juz cos macie?

Własnie nie, zawsze tez jedziemy tak na pałę:-D najwyzej jednanoc przenocujemy u mojej mamy albo u znajomych:tak:myślalam ze moze zgapie od Ciebie jakies fajne miejsce bo szczerze nie mam pomyslu gdzie jechac:-D

my moze na Mazury w tym roku skoczymy?..bo z lubelskiego od dziadków blizej niz nad morze(wciaz debatujemy, a decyzje podejmiemy juz w PL, jak plany sie skonkretyzują.. Bede w kontakcie z Mamootkiem i innymi "mazurskimi "dziewczynami

reklama
Rusałko ja mam nadzieję (na razie tylko mętne plany i nadzieja...) że wpadniemy do Mamootów na Mazury 31.07/01.08 albo w tych okolicach....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry