reklama

Juz zaraz WAKACJE:)

reklama
Mamoocik my się postaramy - jak nie teraz to na pewno na przełomie lipiec/sierpień bo wtedy i PAweł ma urlop
A ja mam urlop od 12 lipca do 17 sierpnia (wyjaśnienei - poradnie są placówką nieferyjną więc wakacji i ferii nie ma ale wg karty nauczyciela mam 35 a nie 26 dni urlopu - stąd tak długo...)
Generalnie czeka nas wielki remont i malowanie, wybieramy meble...no ale 19-30.07 jestem na obozie w Jantarze nad morzem - ukłąd taki że ja mam ok 3 h terapii dziennie plus doraźna pomoc wychowawcom a reszta czasu dla Karolka który będzie tam część czasu z moją mamą a część z tatusiem - mam nadzieję że układ się sprawdzi :) potem ruszmy jeszcze na ok 10 dni gdzieś nad jeziorko - ale się jeszcze okaże dokładniej gdzie co i jak, no i musowo nadrabiamy towarzysko na co nie ma czasu w ciągu roku...

Ja już na urlopie:-) Nie mogłam się doczekać wakacji, ten rok szkolny strasznie dał mi się we znaki. To pierwszy rok w pracy od kiedy jest Marcinek. Pochwalę się nieskromnie, że przynajmniej moja ciężka praca została dostrzeżona i doceniona - na koniec roku szkolnego dostałam Nagrodę Dyrektora :-) Plany wakacyjne są u nas dopiero w fazie rozmyślania :-) Mąż ma urlop dopiero w sierpniu, wtedy pojedziemy gdzieś wypocząć. Myślimy o gospodarstwie agroturystycznym nad jakąś wodą. Może któraś z Was mogłaby coś takiego polecić, podać namiary? W tzw. międzyczasie wyskoczę z Marcinkiem do moich rodziców na wieś i pewnie co niektóre weekendy spędzimy wszyscy razem nad pobliskimi jeziorami.

reklama
Sylwia rzeczywiście warunki i ceny świetne! Jedyny mankament to że od nas na Mazury strasznie daleko, ale jeszcze pomyślimy. A może któraś z Was wie coś na temat Borów Tucholskich? Podobno można tam wspaniale wypocząć, są jeziora, lasy, czyste powietrze i przede wszystkim bliżej nam z Zielonej Góry:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry