xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
mi tez sie te aniolki kojarza troszke ze swietami, przynajmniej strasznie poboznie wygladaja hehe :-) ale to moze i dobrze, przynajmniej dziecie bedzie spokojne hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez sie te aniolki kojarza troszke ze swietami, przynajmniej strasznie poboznie wygladaja hehe :-) ale to moze i dobrze, przynajmniej dziecie bedzie spokojne hehe
a ja byłabym skłonna zdecydować się na te aniołki albo kotki ale jaki kolor ścian do tego? teraz jest taki brzoskwiniowy raczej mdły więc na pewno trzeba będzie przemalować
Ja głosuję też na kotki, chociaż aniołka na pewno powieszę nad kołyską (tak jak Klaudzie i mnie strzegł w dzieciństwie).a ja byłabym skłonna zdecydować się na te aniołki albo kotki ale jaki kolor ścian do tego? teraz jest taki brzoskwiniowy raczej mdły więc na pewno trzeba będzie przemalować
my będziemy chyba takie kupowaćhehe no tak klaudzia pisałaś kiedyś;-)
ja szukam naklejek kybusia puchatka.... bo mój D się w nim zakochał ostatnio.... hehehee