reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
a ja byłabym skłonna zdecydować się na te aniołki albo kotki ale jaki kolor ścian do tego? teraz jest taki brzoskwiniowy raczej mdły więc na pewno trzeba będzie przemalować

Gosiu co bys sie nie przeliczyla z tym chwaleniem hehe ;-) ale dziekuje ze tak mnie oceniasz.

A jezeli mam juz dac jakas opinie to w tym przypadku jakikolwiek jasny kolorek napewno bedzie pasowal! ;-)

Gosiu co bys sie nie przeliczyla z tym chwaleniem hehe ;-) ale dziekuje ze tak mnie oceniasz.

A jezeli mam juz dac jakas opinie to w tym przypadku jaki kolwiek jasny kolorek napewno bedzie pasowal! ;-)

a ja byłabym skłonna zdecydować się na te aniołki albo kotki ale jaki kolor ścian do tego? teraz jest taki brzoskwiniowy raczej mdły więc na pewno trzeba będzie przemalować
Ja głosuję też na kotki, chociaż aniołka na pewno powieszę nad kołyską (tak jak Klaudzie i mnie strzegł w dzieciństwie).
Co do kolorów - poczytaj może w necie o tym jak kolory wpływają na nas (i bejbiątka). Ja z kolei preferuję ciepłe, intensywne barwy, a naklejki i tak rozweselą każde tło.
.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry