reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Tak jak obiecąłam robocze fotki pokoiku. Niestety tak jak uprzedzałam niewiele widać. Większośc powierzchni ściian jest niebieska - taki kolor niezapominajki, będzie to morze a te żółte to będzie piasek na plaży i na dnie oceanu
super to wyglada:-)
A my dziś wykleilismy pokój maluszka. Moim zdaniem wyszlo naprawde fajnie:

Sylaba pieknie Ci wyszedl ten pokoj:-)

z tym poczekam na naklejki, bo tam są w zestawie jakieś wodorosty i troszkę koralowców.
Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (709897267) - Aukcje internetowe Allegro
chyba będzie wzór 2 i 3 ale jeszcze do końca nie zdecydowałam

Sliczne te naklejeczki :tak::tak: I faktycznie maja rozne wodorosty :) superancko

Sylaba nie wyszlo to fajnie.............. Wyszlo PRZESLICZNIE :) Delikatnie ale ma to cos, naprawde super.

Tak na jednej, niestety to jedyna prosta ściana w pokoju pozostałe są skośne, a no i są jeszcze ważki które latają nad lóżeczkiem ale nie zrobiłam im zdjęcia

No to poprosimy zdjecie z drugiej strony hehe :) wazka jest przekochana, zauwazylam ja po poscie Kilolka

Lotka przykro ze nie mozesz juz teraz kombinowac co zrobic z pokoikiem ;-)Ale najwazniejsze jest to ze dodatkowy pokoik posiadacie i zawsze bedzie mial maluszek swoje miejsce :) Jak nie teraz to za pol roku ale jednak :-)

tak. Na 3 ścianach jest żółte na samej górze i to ma być plaża, a na jednej jest przy podłodze i to jest piasek pod wodą. A cała rreszta to ocean. Genaralnie to wszystkie nakklejki będa jakby "podwode" i będę musiałą się nagimnastykować by coś wymyślić na tą "plażę". Tak naprawdę to wcale jej nie powinno być i wystarczyłby sam ocean ale chciałąm trochę rozjaśnić pokój, złamac kolor. Poprzdno był sam niebieski (fakt, że trochę ciemniejszy) i pokój sprawiała bardzo zimne wrażenie. Chciałam go trochę ocieplić. Dlatego tego żółtego jest naprawdę niewiele
tak też myśląłam że pewnie będzię świat podwodny :-)
więc już widzę mniej więcej co miałaś na myśli.... bo jak na początku myśląam plaża... a tu 5 cm żółtego to mówię dziwne... ale wolę spytać;-):zawstydzona/y:
i dobrzew że nie palnęłam że za mało plaży masz... hiiiii
w takim razie czekan na naklejki żeby efekt widzieć.....:tak:
napewno będie ślicznie :-)

sylaba świetnie... jak w bajce normalnie.....:-D

kilolek będzie ślicznie
sylaba pięknie wam to wyszło
Ja czekam aż mój M powynosi niepotrzebne meble z pokoju dzidzi i poprawi troszkę farbę na ścianie. Nie będziemy malować bo malowaliśmy wszystko w październiku więc szkoda troszkę kasy. Ściany są takie pomarańczowe i chyba będzie pokój Kubusia Puchatka. Jak tylko zaczniemy to będę wklejała zdjęcia na bieżąco ale to pewnie dopiero za miesiąc :((

dziewczyny sliczne pokoje :-):-):-) ja tez zaczęłam się zastanawiać jak pomalować pokój małej jest niewielki i jeszcze ma skosy więc zbytnio nie poszaleje ale cóż większy jest zajęty przez starszą siostrę ;-)
oglądałam naklejki i myslałam o czyms takim
NAKLEJKI MIKINO*ŻABULINKI*XL 1,5m2 (708290677) - Aukcje internetowe Allegro

a mojemu W podoba sie
TNIEMY CENY!!! ANIOŁKI - średni zestaw NOWOŚĆ! (717732037) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NAKLEJKI KOTKI PSOTKI - zestaw średni NOWOŚĆ!!! (709406256) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny sliczne pokoje :-):-):-) ja tez zaczęłam się zastanawiać jak pomalować pokój małej jest niewielki i jeszcze ma skosy więc zbytnio nie poszaleje ale cóż większy jest zajęty przez starszą siostrę ;-)

a mojemu W podoba sie
TNIEMY CENY!!! ANIOŁKI - średni zestaw NOWOŚĆ! (717732037) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NAKLEJKI KOTKI PSOTKI - zestaw średni NOWOŚĆ!!! (709406256) - Aukcje internetowe Allegro

a mi sie podobaja aniolki:-)

reklama

a mojemu W podoba sie
albo
jak dla mnie też aniołki.....:tak:
choć jak na jednego spojrzałam tego z trąbką.... to skojarzył mi się ze świętami:-p
ale całość wygląda super :-)

Do góry