reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

A może by ją tak na raty wziąć ? Nie wiem tylko z jakim bankiem Ikea współpracuje i jakie mają oprocentowanie :-(

a Ty masz taka komode??raty nie wiem nie wiem??w ogole zauwazylam ze od sierpnia strasznie ceny poszly w gore w ikei:-(a to mial byc niby tami sklep!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:) Ja nadal nie mam się czym chwalić. Pokój stoi odłogiem. Sama jakoś nie mogę się zmobilizować a mąż porządkował ostatnio dookoła domu, więc też nie mogę narzekać, trzeba było to zrobić..
Ikea ma swoją kartę kredytową. To chyba najszybsza i najprostsza forma (nie wiem czy nie jedyna w ikei forma kredytowania?). Wypełniasz wniosek i zdaję się, że w ciągu 2 tygodni dostajesz kartę z określonym limitem. Minimum formalności ale oprocentowanie w skali roku 26%:wściekła/y: Kosmos. Jeżeli kupujesz na początku swojego okresu rozliczeniowego, to masz 56 dni kredytu bez odsetek. Ale karta kredytowa to niebezpieczna sprawa:-)
Co do samej Ikei, to ja mam o nich fatalne zdanie. Fakt, że czasami można kupić coś taniej, ale to są określone produkty (jakaś pula), reszta w bardzo wysokich cenach.

Kilolek u mnie tez sie farba skonczyla w trakcie chodz powinna spokojnie starczyc i jeszcze zostac...i dawaj zdjecia tego pokoiku:-)moje tez sa male bo jeden ma 11m a drugi 10ale dla takich malych dzieci starczy..licze ze wybram w totka i dom sobie kupie:p
a wyglądają na większe!! U mnie jeden (dla Michalka) ma tylko 9 m, a większy 11.

Nie uwierzycie!!!! Pokój pomalowany! Mąż poszedł jak burza. Nawet nie zdążyłam zrobić roboczych fotek :-) zrobilam jak już skończył, ale nie mogę znaleźć kabelka do aparatu no i niewiele dąło sie sfotografować, bo na środku tych 9m stoi regał przykryty folią :tak:
A nakllejki niestety kkupię dopiero we wrześniu, po Matki Boskiej Pieniężnej ;-)

fajny temat:-)
gie-ośka super masz te pokoiki... dla córci bardziej podobają mi się kolorki bo są żywsze....:tak:
my urządzimy nasz pokoik jak pojedzie mój kumpel bo narazie on w nim będzie spać (przyjeżdża na tydzień) a póki co wszystko stoi w pudłach....;-)

Hej:) Ja nadal nie mam się czym chwalić. Pokój stoi odłogiem. Sama jakoś nie mogę się zmobilizować a mąż porządkował ostatnio dookoła domu, więc też nie mogę narzekać, trzeba było to zrobić..

U nas też wszystko czeka, więc nie jesteś sama. K sporo pracuje, a ja byłam do tej pory na etapie kupowania ubranek i podstawowych akcesoriów. 11 tygodni do terminu, a my nadal w lesie....

reklama
Ka..M ciesze sie ze pokoiki Ci sie podobaja:-)
:-):-):-)

ja gdybym miała możliwość malowania pokoju też z całą pewnością bym to zrobiła...
niestety... wynajmowana chata no i jakośnie bardzo można.. więc zostanie kolor żółty:sorry2: też nie taki zły...ale chciałabym tak jak Wy móc sobie pomalować pokoik na wymarzone kolorki....obstanę jednak przy naklejkach które oczywiście da się później bez problemu oderwać od ściany:tak:

Do góry