reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Klaudia Ty się chyba z powołaniem minęłaś! Powinnaś zostać dekoratorką wnętrz. Przecież ten pokoik jest jak z katalogu! Po prostu śliczny :tak:

reklama
Klaudia Ty się chyba z powołaniem minęłaś! Powinnaś zostać dekoratorką wnętrz. Przecież ten pokoik jest jak z katalogu! Po prostu śliczny :tak:

no naprawdę powinna się tym zajać!

Powiem szczerze ze myslalam kiedys o tym, ale to jest tak obszerna dziedzina ze wiekszosc by mnie nudzila, a gdyby ktos mnie poprosil o zaprojektowanie pokoju na wiejski czy staromodny styl to nigdy bym sie tego nie podjela... ja lubie nowoczesnosc i tylko to mi sprawia radosc... ewentualnie pomoc w dobraniu odpowiednich kolorkow scian i zrobienie czegos z niczego ;-)

Klaudia, no pokoik jak marzenie :)))) super wyszedł!
Sama zazdroszczę, że masz osobny kącik dla synka, my niestety coś wymodzić w sypialni naszej musimy. Malować już nie bedziemy bo rok temu było remont i ładny róż mamy w sypilani, jedynie co dokładać meble i zmieniać wystrój. Komódka i łóżeczko już zamówione, a potem będę kombinować :))))

ja ciagle zmieniam zdanie i juz samam nie wiem.....wszoraj stwierdzilismy, ze jednak kupimy farbki ktore latwo zmyc ze sciany potem i bedziemy malowac.....bo nie znalazlam naklejek takiego formatu jak bym chciala.....

Klaudzia śliczny pokoik.... hehe właśnie widzę że wybrałyśmy podobne kolorki....:-)
u mnie pokoik pomalowany czeka na pościelki, które są już w drodze do IE...

póki co wklejam puste ściany a później postaram się wstawić całość....:tak:

p1070795v.jpg

jak widać... na górze jest przed malowaniem a na dole po :)

Klaudzia śliczny pokoik.... hehe właśnie widzę że wybrałyśmy podobne kolorki....:-)
u mnie pokoik pomalowany czeka na pościelki, które są już w drodze do IE...

póki co wklejam puste ściany a później postaram się wstawić całość....:tak:

p1070795v.jpg

jak widać... na górze jest przed malowaniem a na dole po :)

Juz Ci pisalam ze sliczny ten pokoik ale jeszcze raz tutaj napisze :-):-):-) i nie moge sie doczekac efektu koncowego :-) ciesze sie ze sie pochwalilas :tak:

Juz Ci pisalam ze sliczny ten pokoik ale jeszcze raz tutaj napisze :-):-):-) i nie moge sie doczekac efektu koncowego :-) ciesze sie ze sie pochwalilas :tak:
:zawstydzona/y: dziękuję....

ale szukanie Twojego zajęło mi trochę czasu:-p
też masz ślicznie...
tak spokojnie... jasno.....:tak: Będzie się Olivierek cieszył z pokoju.....:-)

reklama
:zawstydzona/y: dziękuję....

ale szukanie Twojego zajęło mi trochę czasu:-p
też masz ślicznie...
tak spokojnie... jasno.....:tak: Będzie się Olivierek cieszył z pokoju.....:-)

hihihi az tak zle chyba nie bylo :) duzo sie tu nie dzialo od czasu mojego pokoiku... dziewczyny jakos niesmiale sa albo nie chca sie chwalic albo sie ociagaja z pracami :-)

Do góry