reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
ja chce taka fototapete kupic ale do sypialni wiec chetnie poslucham doswiadczonej osoby w naklejaniu:-)od ktorego sprzedawcy kupowalas na allegro??

Kilolek faktycznie male te naklejki...ja duze bede kupowac:-)
ale całkiem fajnie wyszło. Bardziej mi się podoba niż duże w pokoju starszego.

Bo w ogóle to skończyłam, ale aparat bratu pożyczyłam, wie foty będą dopiero jutro. Przy okazji zdążę lampkę nocną przykręcić, bo dziś już nie mam siły.

Dziekuje Madziu ;-) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny wklejam wam zdjecia fototapet ode mnie z domku, wiem ze troszke nie na temat ale moze przez to ktoras predzej sie na nie zdecyduje lub poprostu przyjdzie jej jakis pomysl do glowy ;-) zdjecia niestety slabej jakosci bo robione poznym wieczorem zaraz po przeprowadzce kiedy nie wszystko bylo jeszcze gotowe :)
cudo!!! Strasznie mi się podoba to Twoje mieszkanko :-)
a moje własne coraz mniej... salon mam tak trochę w stylu rustykalnym ale "domek mysliwski" mialo być ale raz, ze przy małych funduszach to nie do końca wyszlo jak chciałam, a dwa, zę już mi się to przejadło, a jeszcze nie zdążyliśmy wszystkich mebl kupić, więc lipa byłoby teraz zmieniać

Z innej beczki. Znalazłam na allegro okłady żelowe i posttanowiłąm się z Wami podzielić tą rewelacją. Sama na pewno je zakupię, bo to na pewno łatwiejsze w obsłudze niż tłuczona kapusta :sorry2: poprzednio tez chciałam kupić ale były dużo droższe. Wtedy 1 sztuka kosztowala 50 zl,a tu są 2 szt za 35.
NUK ŻELOWY KOMPRES NA PIERSI 2 SZT. (730242081) - Aukcje internetowe Allegro

ale całkiem fajnie wyszło. Bardziej mi się podoba niż duże w pokoju starszego.

Bo w ogóle to skończyłam, ale aparat bratu pożyczyłam, wie foty będą dopiero jutro. Przy okazji zdążę lampkę nocną przykręcić, bo dziś już nie mam siły.

cudo!!! Strasznie mi się podoba to Twoje mieszkanko :-)
a moje własne coraz mniej... salon mam tak trochę w stylu rustykalnym ale "domek mysliwski" mialo być ale raz, ze przy małych funduszach to nie do końca wyszlo jak chciałam, a dwa, zę już mi się to przejadło, a jeszcze nie zdążyliśmy wszystkich mebl kupić, więc lipa byłoby teraz zmieniać

:-)Nie moge sie juz doczekac efektu koncowego Twojego pokoiku :)

Powiem Ci Ilonko ze wszystko co robie u siebie w domku to minimalne koszty, meble zawsze z "wystawek" angole zostawiaja przed domami i mozna sobie zabrac za darmo, albo uzywane z ebaya trafie lub na jakies gieldzie starej i odnowie wlasnymi silami, tak bylo przy wszystkich meblach ktore staly w tym pokoiku gdzie jest fototapeta róży, wczesniej te meble byly ciemno brązowe i poniszczone. Jedyne wieksze koszta to fototapety. no i 1 plus- rodzina budowlancow wiec robocizna za darmo... ale wsumie samej tez bym sobie pomalowala ;-) a Twoj domek widzialam w kawalku na zdjeciu przy wozeczku ktore wstawilas na zakupkach i uwazam ze ma ogromnyyyyy potencjal... i masz naprawde ladnie w domku ;-)przynajmniej z tego co widzialam. :*:*

zwykle, niezwykle ale trzeba miec takie zdolnosci jak ty zeby cos takiego wymyslec :happy2:

Dziekuje :zawstydzona/y: heheh trzeba miec mame wariatke ktora ma hopla na punkcie swiatla i kolorow :-D:-) a co dwie glowy to nie jedna

:-)Nie moge sie juz doczekac efektu koncowego Twojego pokoiku :)

Powiem Ci Ilonko ze wszystko co robie u siebie w domku to minimalne koszty, meble zawsze z "wystawek" angole zostawiaja przed domami i mozna sobie zabrac za darmo, albo uzywane z ebaya trafie lub na jakies gieldzie starej i odnowie wlasnymi silami, tak bylo przy wszystkich meblach ktore staly w tym pokoiku gdzie jest fototapeta róży, wczesniej te meble byly ciemno brązowe i poniszczone. Jedyne wieksze koszta to fototapety. no i 1 plus- rodzina budowlancow wiec robocizna za darmo... ale wsumie samej tez bym sobie pomalowala ;-) a Twoj domek widzialam w kawalku na zdjeciu przy wozeczku ktore wstawilas na zakupkach i uwazam ze ma ogromnyyyyy potencjal... i masz naprawde ladnie w domku ;-)przynajmniej z tego co widzialam. :*:*
no potencjał to on ma ale wciąz jest nie wykończony i to mocno, bo brak chociażby listew przypodlogowych, do tego uparłam się na te nieszczęsne panele (już mi się nie podobają) ale kasy zabrakło na listwy wykończeniowe, więc wszędzie wystaje ocieplina z sufitu :baffled: tez mam teścia budowlańca i robociznę mam za darmo ale co z tego jak na materiały kasy brak. Dom jest przede wszystkim jeszcze nie "dobudowany" do końca, a co doopiero mówić o wykończniu. Ale moze jak kiedyś będę miała kasę to go wreszcie zrobie na cacy. Tylko, ze też serca do niego nie mam, bo tak naprawdę nie jest mój tylko moich rodziców i mój nigdy nie będzie, wpakowałm w niego juz kupę kasy a nawet jakbym chciała to sprzedac tego nie mogę, do tego jest mnóstwo fuszerek i mam wrażenie, że mimo, ze jeszcze nie skończony to połowa jest do remontu.

no potencjał to on ma ale wciąz jest nie wykończony i to mocno, bo brak chociażby listew przypodlogowych, do tego uparłam się na te nieszczęsne panele (już mi się nie podobają) ale kasy zabrakło na listwy wykończeniowe, więc wszędzie wystaje ocieplina z sufitu :baffled: tez mam teścia budowlańca i robociznę mam za darmo ale co z tego jak na materiały kasy brak. Dom jest przede wszystkim jeszcze nie "dobudowany" do końca, a co doopiero mówić o wykończniu. Ale moze jak kiedyś będę miała kasę to go wreszcie zrobie na cacy. Tylko, ze też serca do niego nie mam, bo tak naprawdę nie jest mój tylko moich rodziców i mój nigdy nie będzie, wpakowałm w niego juz kupę kasy a nawet jakbym chciała to sprzedac tego nie mogę, do tego jest mnóstwo fuszerek i mam wrażenie, że mimo, ze jeszcze nie skończony to połowa jest do remontu.

ajjj przykro mi... ale napewno nadejdzie kiedys dzien ze wykonczysz go tak jak bedziesz chciala.... ja narazie mieszkam z moimi rodzicami i mezem i jest to ich dom tzn splacaja kredyt wiec tak naprawde swojego kata nie mam ale jest nam tak dobrze narazie, a pewnie kiedy bedziemy planowac drugiego maluszka to wtedy pomyslimy nad czyms wlasnym i pewnie wynajmiemy cos... szkoda ze laduje sie kase w nie swoje :dry:

Ja chciałabym się pochwalić!!!
Mianowicie kupiłam testery farb, którymi chciałabym pomalować pokój!!!
I to by było na tyle:baffled:
Jeszcze ze 3 lata i może pomalujemy - tymi testerami oczywiście, bo przecież nie w całości:baffled:

Ja chciałabym się pochwalić!!!
Mianowicie kupiłam testery farb, którymi chciałabym pomalować pokój!!!
I to by było na tyle:baffled:
Jeszcze ze 3 lata i może pomalujemy - tymi testerami oczywiście, bo przecież nie w całości:baffled:
:-D:-D:-D malinko to mnie rozbawiłaś...
biegnij po farbę zagoń mężulka i już... pomalowane.... hiiii....:tak:

napewno zdążycie zanim maleństwo się urodzi:-)

reklama
Do góry