spytaj, spytaj, bo ja już chciałam z tetrą lecieć![]()
ona prasowala przez jedna warstwe pieluchy flanelowej a zelazko ustawione na srednio goraco!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spytaj, spytaj, bo ja już chciałam z tetrą lecieć![]()
być moze. Przedtem miałam "błekitną chmurkę" dekorala i pokój wyglądal dość ponuro. Jak znajdę starą fotkę to CI pokażę.Dzięki Kilolek.. zapewne ominęłam go w sklepie, bo wydawał mi się za jasny, ale te bardziej nasycone kolory wyglądają na ścianach krwiożerczo brr.. U Ciebie jest to chyba również kwestia połączenia z piaskowym.. Dlatego niebieski jeszcze bardziej zdelikatniał.
dzieki wypróuję wieczoremona prasowala przez jedna warstwe pieluchy flanelowej a zelazko ustawione na srednio goraco!
fajne łóżeczko i pościel :-) moja mała też będzie mieszkać z nami, bo też mamy jeden pokój! wydzieliłam jej tylko taki kącik w rogu pokoju! na początek musi wystarczyć. za jakieś 2 lata chcemy się zamienić na większe mieszkanie, więc wtedy dopiero będzie miała swój pokoik!Złożyliśmy już łóżeczko dla małego.
Niestety jako tako swojego miejsca mały nie bedzie miał bo mamy jeden duży pokój
Złożyliśmy już łóżeczko dla małego.
Niestety jako tako swojego miejsca mały nie bedzie miał bo mamy jeden duży pokój
Złożyliśmy już łóżeczko dla małego.
dzięki. Pościelka urocza.kilolek pokoik rewelacja!!!!! super kolorki i te naklejkibardzo mi się podoba!
vill, fajna pościel)))
Ja tez mam złożone już łóżeczko i komodę. Pościel przyszła więc wklejam zdjęcia))
Nie wszystko jest jeszcze gotowe, brakuje lampki, naklejek i takich różnych)) ale mniej wiecej kącik w naszej sypialni tak bedzie wyglądał.