reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

heh ja tak miałam jak raz zasnęłam "w nogach" bo drzwi od łazienki mam na tej stronie co poduszki, a tam gdzie nogi drzwi do salonu więc jak si obudziłam na siku zamiast do łazieki to sie do salonu wybrałam:-D:-D:-D

reklama
Jak obiecałam tak wklejam zdjęcia po remoncie, ktory mnie ominol i zrobil sie sam jak bylam w szpiatalu :cool2::cool2::cool2: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-D:
100_4931 [800x600].jpg

Załączniki

• 100_4924 [800x600].jpg
    100_4924 [800x600].jpg
    32 KB · Wyświetleń: 115
nooo a jak inaczej bez laptopa :laugh2::laugh2::laugh2:
jeszcze wsawie zdjecia, jak juz bede miala wszystkie pierdolki :)
jeszcze nie mamy firan, ani roet no i paru innych rzeczy, ale to niestety brak zony przy remoncie :eek:
Ale mezulek i tak sobie poradzil z tym dzielnie, a jak weszlam to mnie aztkalo w porownaniu do tego co bylo

Mi w oko wpadł od razu widok zza okna :-)las???lasek???
Fajnie na spacerki z dzidzią chodzić będziesz miała:-)]
Fajna kołyska :-)
lasek z trzech stron domu, mieszkam nad rzeka Radunia przy samym rezerwacie przyrody (tu sie czesto odbywaja spływy kajakowe), a do miasta i pracy mam niedaleko 6 km (samochodem pikuś). Ciesze sie, ze sie wam podoba :sorry::sorry::sorry:

Mi w oko wpadł od razu widok zza okna :-)las???lasek???
Fajnie na spacerki z dzidzią chodzić będziesz miała:-)]
Fajna kołyska :-)
hehe zobaczysz mój widok....:-p szczere pola i drzewa.. ledwo nam asfalt założyli (tam przy tym nowym domu) bo do tej pory nie było...:-p

lasek z trzech stron domu, mieszkam nad rzeka Radunia przy samym rezerwacie przyrody (tu sie czesto odbywaja spływy kajakowe), a do miasta i pracy mam niedaleko 6 km (samochodem pikuś). Ciesze sie, ze sie wam podoba :sorry::sorry::sorry:
pcieszyłaś mie bo sama będę eszkała gdzieś z 8 km odmiasta i bardzo mi daleko było...
a masz sąsiadów?? :-D bo ja będę mieć tylko 1

reklama
Do góry