happybeti
show must go on...
PotwierdzamNie widziałam takiej informacjiNatomiast wierz mi że one strasznie wciągają więc pewnie sama je zjesz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PotwierdzamNie widziałam takiej informacjiNatomiast wierz mi że one strasznie wciągają więc pewnie sama je zjesz
![]()
Lepiej mrozić jak dla mnie, bo z wekowaniem to różnie bywa. Ja zawsze się boję że się nie uda. No i jeśli chcesz mrozić to po prostu wkładasz przyrządzoną zupkę ostygniętą do słoiczka lub pojemnika ( np tego z Aventu do przechowywania mleka) ,ale trzeba pamiętać żeby pozostawić pewną ilość pustego do wieczka, po prostu nie napełniać słoiczka full bo może wysadzić potem:-).Dziewczyny kochane, któraś z Was mrozi domowe zupki dla malucha? Bo nie wiem jak, czy lepiej wekować czy lepiej mrozić a jak mrozić to w jakiś szczególny sposób?