Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wcale nie lepsza, jedynie wygodniejsza forma podania. Ja tez podawalam, Vita K, a D3 osobno w kropelkach, ale przy nastepnym opakowaniu dla wygody kupilam Vita K+D.no wiem, że w kapsułkach lepsza... połasiłam się głupio na oszczędność...
wyczytalam, ze olej bedacy nosnikiem w kapsulkach Vita moze uczulac. Sprobuj odstawic witaminki na kilka dni i poobserwowac mala.łoszzz i tu Cię mam! A ja się głupia zastanawiałam skąd ta wysypka skoro nic nowego do diety nie wprowadziłamWitaminny D+K Małej od kilku dni podaję i od tego momentu się problemy zaczęły... że też wcześniej na to nie wpadłam
![]()
ja tez mialam podawac Cebion, ale przy tych wysypkach balam sie wlaczac cos nowego, a tam wyciag z cytrusow, tez moze uczulac!Witaminka K+D w tych kapsułkach to super wygoda, bo prosto do buzi :-) Oprócz tego podaję Cebion multi - 3 kropelki.
A ja nic nie podaje. Powinnam? Karmie piersia plus mm. Nikt mi tu (w Szkocji) nie wspominal,ze nalezy podawac te witaminy dodatkowo.