Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieci karmione mm jedzą rzadziej, bo trudniej im to trawić... Moja na jedzenie budzi się średnio co 3,5-4h, a w nocy potrafi przespać 6 godzin, a jest młodsza od Twojego synka i to sporo. Ja na początku panikowałam i starałam się ją budzić co 3h na karmienie, ale położne stwierdziły, że to nie ma sensu... I teraz pozwalam jej spać ile chce. Może spróbuj synka karmić trochę rzadziej....
. Aha, i jak się budzi niedługo po karmieniu 1- 1,5h i wyje, bo "głodna", to wtedy też daję pić.
idek, Ty pilnujesz, czy mały pilnuje?/QUOTE]
hihi...mały pilnujei nie ma zmiłuj się:-) w nocy też jada co 3h, a pediatra poradziła z bebilonu przejść na Nan i było lepiej może przez tydzień, z ulewaniem zaś mamy czekać do następnej wizyty i jak się nie polepszy albo znów mało przybierze to zagęszczacz dostaniemy
a dzisiaj znów je tylko po 80-90 ml:-(
. Raz mi tylko ulała i nie spuszczałam z niej oka przez godzinę potem, żeby mieć pewność, że wszystko ok.
Ale zdarza się też, że zjada tylko 60 i śpi w najlepsze przez 4 godziny.idek, Ty pilnujesz, czy mały pilnuje?/QUOTE]
hihi...mały pilnujei nie ma zmiłuj się:-) w nocy też jada co 3h, a pediatra poradziła z bebilonu przejść na Nan i było lepiej może przez tydzień, z ulewaniem zaś mamy czekać do następnej wizyty i jak się nie polepszy albo znów mało przybierze to zagęszczacz dostaniemy
a dzisiaj znów je tylko po 80-90 ml:-(