Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i mój remont trwa tak jak się obawiałam. Coś rozgrzebane bałagan w pokoju i tyle. Dobrze że są drzwi to mogę zamknąć i się nie denerwować. Na ścianie już 4 próbki koloru są i żaden mnie nie zachwyca. Miało być blekitnie potem fioletowo teraz wymyśliłam mietowo szaro po dwie ściany. Zobaczymy w weekend zakupie kolejne dwa testery. Teraz myślę nad szmaragdowa ton i szary piryt z magnata. Człowiek chciałby by wszystko wyszło pięknie a tu tylko pod górę [emoji58] Ale w weekend jedziemy po meble [emoji5]
Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)
Emalka ja polecam caly szary mam chyba stalowe magnolie ze sniezki. A posciel bedzie turkus i szary dla Julka no i troszke rozu <3 Wtedy mozna zawsze kolorystyke zmienic dodatkami a i tak kolorowo bedzie jak zabawek przybedzie
Dziewczyny ja też namawiam męża na malowanie ścian bo złamana biel mnie męczy, ale kręci nosem że będzie śmierdzieć :/ i że to dla dzidzi niebezpieczne. Może uda mi się go przekonać że pójdę do rodziców na kilka dni.
No i chce wymienić kanapę na mniejszą i też ma ale. Wszystko mi psuje [emoji14]
No i pomalowane. Na mojego męża nie mam co narzekać jeśli chodzi o takie rzeczy. Wczoraj zaczął i wczoraj skończył, łącznie z przykreceniem wszystkich listew. Dziś tylko zmylam podłogę i się wietrzy. Caly pokoj szary i tylko scianka kolankowa różowa