reklama

Kącik maluszka

Firana jak tam szykowanie pokoju? Mój mąż stwierdził że to już czas. [emoji1] niemożliwe.
Wczoraj zjadł obiad i zarządził wycieczkę do leroya i tak błąkalismy się tam ze dwie godziny. Kupił sobie szpachle,farbę białą,wzięliśmy kilka testerów kolorów czyli nadzieja na remonty jest. [emoji5]

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
To pogratulować decyzji męża. U nas zapadła decyzja że jednak malujemy na szaro - różowy ; ) ale kiedy? Pewnie końcem sierpnia. A tak mebelki mam zamówione. Zastanawiam się nad koszem specjalnym na pieluchy, ale pewnie sobie odpuszcze k moze jakis biały wiklinowy? Poza tym napis na ścianę chcę zamówić

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Firana ja kosz postawie zwykły taki mały, chociaż mam blisko z kuchni więc może bez to zbędne.
Na ścianę myślałam o naklejce z jakimś motywem dla dziecka :) mąż chce drzewo i sówki :) pl

Emalka ale Ci zazdroszczę ja już tez bym remont robiła hahaha :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ja sobie nie zazdroszcze. Miał robić jakiś fachowiec. 3 dni i po robocie. Ale w weekend byliśmy ze znajomymi na Mazurach i był z nami kolega co dopiero mieszkanie odebrał i tak mówi czego to sam w nim nie zrobił. Później moja siostra dodała że ona sama malowala. I po weekendzie stwierdził że on u nas też sam się tym zajmie. Więc będzie to trwać jak remont kuchni u mamy czwórki. [emoji5] bo poza pokojem do malowania jest korytarz i kuchnia. Na szczęście mój brat ma mu coś pomóc. Ale nie wiem jak to wyjdzie. [emoji46] zobaczymy w praniu. Najważniejsze że temat ruszył.

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

firana z tego co się pytałam znajomych to jednak lepiej wyrzucać pieluchy za wczasu, bo te kosze też przepuszczają zapaszki. Ja jedyne co kupowałam to pachnące woreczki na pieluszki i przy super bombach i tak dodatkowo zawijałam i się jak najszybciej kosz wynosiło

Miałam kosz angelcare, nie przepuszczał zapachów na tych oryginalnych wkładach, ale tak szybko sie zapełniał, ze szło by zbankrutować na te wkłady i pozbyłam sie go wiec nie polecam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Joasia ja myślałam o tych woreczkach zapachowych i do kosza bo tak jak nika pisze te kosze są strasznie małe. A ja mam manie wynoszenia śmieci mąż potrafi trzy razy w ciągu dnia wynosić :)

Emalka ale ja Ci balaganu i całej reszty nie zazdroszczę tylko tego wybierania kolorów mebli etc :D

Kejti u mnie w łazience już nic nie wejdzie ale dużo znajomych ma przewijak w łazience :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry