reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kącik życzeń

Bartusiu
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń

1484sb6.gif

reklama
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone
kochany nasz Bartusiu
urodziny_barbie.gif

Urodzinki, urodzinki, wszyscy robią słodkie minki
żyj nam długo i szczęśliwie, pomyśl czasem o nas mile,
buziaczki dla Bartusia śle Julka i Domicela
10.gif

A ja dziękuję w swoim imieniu za życzenia z okazji 18 tych urodzin ......., Szymon i Kamil dziękują za życzenia imieninowe. Życzenia Wasze nabrały mocy bo obeszło się bez zabiegu DZIĘKUJĘ!!!

Dla Mareczka i Bartusia,którzy niedawno obchodzili swoje drugie urodzinki dużo zdrówka,uśmiechu,i jeszcze wielu tak beztroskich dni jak do tej pory.Buziaaaki:-)
dwulatkiiq1.gif
Oraz dla wszystkich,którzy w ostatnim czasie obchodzili imieninki,urodzinki czy rocznice płynące ze szczerego serca życzenia wszystkiego dobrego:tak:

reklama
Bibi dyktuje

Wielgachne dzięki !!! Jestem bardzo wzruszona i szczęślliwa że pamiętałyście o moim synku !!!!!

Kawusia i tort będzie jak się do Was dostanę !!!!!

Do góry