Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niby o tym wiem i to samo mi mowila lekarka.jest tylko taki jeden problem, ze u mnie w zakladzie niestety nie ma innych stanowisk.wzsystko co tam robimy wiaze sie z farbami-nawet jak nie drukujesz w powietrzu unosi sie ten charakterystyczny smrod (zmywacz do paznokci w duzo wiekszym stezeniu), ktory i tak wdychasz. nie da sie tego uniknac...a na kazdej farbie czy rozpuszczalniku jest ostrzezenie zeby unikac w ciazy bo grozi uszkodzeniem plodu. nawiasem mowic jedna moje kolezanka z pracy wlasnie poronila przy drukowaniu.przy nastepnej ciazy wziela l4 od poczatku.

dodatkowo w tym rozporządzeniu są ograniczenia dotyczące dźwigania. jeśli faktycznie twoja praca taka jest, to nie potrzebujesz zadnego zwolenienia od lekarza - to pracodawca musi ci zapłacić 100% i wysłać do domu
może warto podejść do kadrowej w pracy i zapytać o to?