Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie nie wiem, musimy sprobowac. Tzn ja juz sprobowalam ale cos mi chyba nie wyszlo bo nie widac roznicy, chyba poprostu kupie smok nr2 i tyle. Jak zobacze ze sie ksztusi to wiadomo wycofam ;-)asiunia 45 min to naprawdę długo u mnie max 15 minut, jak zrobisz większą dziurę to nie będzie się krztusił?
Antonina, Dzikuska inne Mamy z podobnym podejściem, zaraz do Was z rózgą przyjadę za te porażki i klęski. Kochane, porażką by było trzymać w domu głodne dziecko, a Wy jesteście świetnymi mamami! Za rok kiedy Wasze maluchy będą biegać, to nawet nie będziecie pamiętały o tym karmieniu. I nie będziecie musiały się męczyć z odstawianiem. Proszę Was, nie zamartwiajcie się, tylko cieszcie dziećmi, one tak szybko urosną. Już w ciąży pisałam, teraz powtórzę: butelka to nie porażka tylko alternatywa dla piersi i tego się trzymajmy![]()
15-20min i po flaszce ;-) a teraz dzieki temu coraz czesciej ok 100-120 nam idzie
mlody zacznie wreszcie przybierac