Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba po mamusiach to maja;-)ale jak slucham jak mi kolezanka opowiada ze jej synek(4 dni starszy od mojego) albo spi w dzien albo nawet 3 godziny lezy w bujaczku i sobie ogladaa swiat to nie moge uwierzyc....ze placze tylko jak chce jesc...a moj polezy w tym bujaczku nawet pol godziny czasem bez placzu ale to rzadkosc, a tak to trzeba do niego ciagle cos mowic albo nosic zeby nie plakal.oj rozpuszczony chyba jest...:-(
Bo marudzi.Asia ostatnio o tym czytałam u tak małych dzieci nie ma mowy o rozpieszczeniu czy tez wymuszaniu przez nich. Taka ich naturaChyba po mamusiach to maja;-)ale jak slucham jak mi kolezanka opowiada ze jej synek(4 dni starszy od mojego) albo spi w dzien albo nawet 3 godziny lezy w bujaczku i sobie ogladaa swiat to nie moge uwierzyc....ze placze tylko jak chce jesc...a moj polezy w tym bujaczku nawet pol godziny czasem bez placzu ale to rzadkosc, a tak to trzeba do niego ciagle cos mowic albo nosic zeby nie plakal.oj rozpuszczony chyba jest...:-(