• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

kolezanka kipila sobie 4 czteropaki czyli 16 paczek tego cholerstwa....:baffled:juz slyszalam pare razy ze wlasnie po nich sa czesto rozne"atrakcje..."

już kupiłam Bambino, a tamte odstawiłam - my stosowaliśmy różne (co w promocji) - pampers, bambino, dzidziuś, bella, huggies i było ok

a te ładnie pachną, ale może po nich właśnie

smaruję i zobaczymy

reklama
Nasz mały też po tych pampers clean&play miał uczulenie:rofl2: Teraz używamy niemieckich Penaten i jak narazie nie ma problemów. A jak ma jakieś krostki na pupci to najlepiej pomaga tormentiol. :tak:

Dziewczyny - te pampersy o których piszecie (chusteczki) są w takim ciemno zielonym opakowaniu?? Pytan, gdyż mi ostatnio też się Szymcio pierwszy raz odparzył, a akurat tamtych chusteczek używałam... ale używałam ich też wcześniej i było OK....

Aaniu ja też używam tych chusteczek i nie ma żadnych uczuleń.
Kupiłam za to ostatnio chusteczki Dzidziuś i zobaczymy czy po nich będzie jakieś uczulenie.

Ja używałam różnych chusteczek nivea, pampers te pomarańczowe i te zielone i je używam dalej. Tylko raz mały miał jedną krostkę na pupci ale potraktowałam ją sudokremem i na drugi dzień nie było śladu. :tak:
Ale na codzień używam puder nivea.
Nie zaóważyłam żeby był uczulony na jakieś chusteczki czy pieluchy ale dzieci są różne i różna jest reakcja na różne preparaty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry