reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszków butelką

reklama
Witajcie :)
Jestem w 35tyg ciazy, i do tej pory nie mam wycieku siary. Czy to oznacza ze bede karmila Maluszka butelka? Nawet nie wiem co jest powodem cos z laktacja ?

Spokojnie jeszcze masz czas, u mnie wszystko pojawiło się po porodzie i pokarmu miałam dużo.

Madziolina wiem że na Inflanfzkiej go dawali bo akurat ta firma im mleko zasponsorowala ;-) i mój też tam go dostawał, ale dzień przed wyjściem jak poszłam w nocy po mleko to zapytałam położnej jakie mleko mam kupić i ona mi powiedziała, że generalnie te mleka podobne są a oni w szpitalu to mają takie jakie im w danej chwili firma zasponsoruje ale że jej zdaniem bebilon był trochę lepszy. Więc ja po wyjściu od razu bebilon kupiłam. :-)

Kurde, no fakt na Inflanckiej Enfamil, ja taki sam kupilam i malego karmie, w sumie to chyba dobrze go znosi i chyba nie ma co zmieniac?cena w sumie chyba taka sama, tylko bebilon latwiej dostac

u mnie w szpitalu tez enfamil dawali,ale ja bebilon kupiłam,syna też nim karmiłam.A najtaniej mleczka kupować na allegro,w aptekach internetowych,przy wiekszych ilościach przesyłka często za darmo,a mleka sporo taniej.Póki co najtaniej w biedronce bebilon 800g 45zł

reklama
Niby mówią, że mleka podobne, a Igor źle zareagował na zmiane mleka:baffled:
Dlatego teraz nie zmieniałam-w szpitalu dawali NAN i takie tez daje, ale powiem Wam, że z NAN 1 mam problem:szok: Najtaniej w Biedronce za 800gr-39zł tylko trudno trafić na dostawę...... w każdym sklepie jest bebiko i bebilon ale Nan już gorzej....

Do góry