Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wieprzowiny nie powinno sie podawac tak malym dzieciom bo to najgorsze mieso, ma najmniej skladnikow odzywczychtak jak pisze zyraffka kiedys gluten wprowadzało się później - przed ukończeniem roku a teraz już od 6 miesiąca
dziewczyny a mozna już podać inne mięso niz drób?? chodzi mi o chudą wieprzowinkę
kasiek ja dostałam od gastrologa taki wykaz co wprowadzac w jakim miesiącu i tam jest że całe jajko wprowadzić w 11-12 m-cu
lekarka mowila ze jezeli dziecko dobrze przybiera po podaniu glutenu, ma ladne kupki to mozna podawac normalnie cala porcje bo to znaczy toleruje glutenanecznik- moja sostrzenica miała bardzo żółty nosek bo ciągle wcinała marchewkę (lekarka kazała na kikla tygodni całkowice odstawić)
Mam pytanko dotyczące kaszek po 6 m-cu (tych z glutenem). Podajecie je w całych porcjach? Chodzi mi o to czy juz teraz maluchy moga takie jeść. Od 2 m-cy dawałam ignasiowi 1 łyżeczkę dziennie glutenu i nic mu nie bylo. Czy jak wprowadze np taka kaszkę Zdrowy Brzuszek Kaszka 5 zbóż z lipą o której chyba wsponinała Kasiajanicka to chyba juz się nie będę musiała bawic w dodawanie tego glutenu??? Wiem że jest napisane że po 6 m-cu ale czasami mowią że gluten dopiero po 10 m-cu i zamotałam się![]()