reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

dziękuję kasiu próbowałam kilka razy nan i wkońcu wylądowało w śmietniku:( na szczęscie bebiko i gerber miałam próbki więc nie musiałam kupować.
Ten nan to strasznie jak dla mnie śmierdzi nie dziwię się ze \łuki nie chciał ale bebilon słodziutki i zapach normalny.

Miała któraś z Was problem z wprowadzenie mleka modyfikowanego? Co można zrobić zeby dziecko zaczęło pić??
kasiu mój pije napoje z kubka treningowego moze mu z tego kubka podać mleko?

reklama
dziękuję kasiu próbowałam kilka razy nan i wkońcu wylądowało w śmietniku:( na szczęscie bebiko i gerber miałam próbki więc nie musiałam kupować.
Ten nan to strasznie jak dla mnie śmierdzi nie dziwię się ze \łuki nie chciał ale bebilon słodziutki i zapach normalny.

Miała któraś z Was problem z wprowadzenie mleka modyfikowanego? Co można zrobić zeby dziecko zaczęło pić??
A nie pamietasz jakie ja miałam problemy i tez swirowałam:p
A powiem Ci ze Bebiko jest jeszcze bardziej słodsze niz bebilon:)

nie wiedziałam, ze słodsze. Spróbuję chyba jeszcze kupić bebiko i podawać z kubka.

kasiu udało mi się raz podać Łukaszkowi wodę z butli w nocy, popił i zasnął.:))) Za drugim razem już nie było łatwo i skończyło się na cycu. Będę próbować dalej aż wyeliminuję cyca. Jak ja marzę o przespanej nocy...

zyraffka chyba tylko cierpliwosc tutaj jest potrzebna. my tez jakis czas temu wporwadzilismy mleko, zeby odstawic cyca, i poczatkowo wszystko ciagle wylewalam, potem popijala troszke, az w koncu nauczyla sie ze butla poza cycem tez zywi. Teraz niestety butli nie chce po tej chorobie, tylko cyc wiec musze od nowa zaczynac :-(

ja się muszę wziąć za siebie i mojego synka. 6 miesięczne dziecko powinno przesypiać całą noc a co dopieor mój prawie 10miesięczniaczek. To ze daję cyca w nocy to też w głónej mierze moja wina bo tak łatwiej uśpić i pójść samej spać. Ale koniec tego. Kilka nocy się przemęczę i potem mam nadzieję będę miała spokój.
Co do mleka to zrobię tak jak mówisz, będę próbować do skutku. Dzisiaj pójdę kupić mleczko. Może w weekend będzie potrzebne bo cały dzień będę na kursie (tylko co z moimi piersiami chyba eksplodują przez tyle godzin)

U nas mleczny posiłek nocny udalo się zastąpić herbatką:) Hanka za to doiła mm w nocy do 2 roku zycia!! Noce zaczela przesypiac jak miala 4 lata..

reklama
Do góry