Dziewczyny pamiętam że niektóre podawały (lub podają) maluchom przed snem kaszkę z butelki (taką lejącą) z jakiej butelki i przez jaki smoczek podajecie?? U mnie przez Aventa 4 nie przechodzi, robię sama większe dziury w starych smoczkach ale to się sprawdza na 2-3 karmienia potem się za bardzo powiększają.
reklama
Klementinka
Fanka BB :)
ja podaje przez smoczek nuka taki do kaszek
u nas ma literke B
idzie wszystko
u nas ma literke B
idzie wszystko
ja mam smoczek trójprzepływowy aventDziewczyny pamiętam że niektóre podawały (lub podają) maluchom przed snem kaszkę z butelki (taką lejącą) z jakiej butelki i przez jaki smoczek podajecie?? U mnie przez Aventa 4 nie przechodzi, robię sama większe dziury w starych smoczkach ale to się sprawdza na 2-3 karmienia potem się za bardzo powiększają.
Kasiek1983
Anecznik - musisz się zaopatrzyć w taki smoczek
AVENT smoczek na butelkę TRÓJPRZEPŁYWOWY 3m+ 2szt (1663015967) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli chodzi o śniadanie to młody nie zje kanapki z wędliną ani z serem. Z reguły ściąga plasterki i zjada a chleb wyrzuca. Daje mu chlebek z dżemem (własnej roboty) lub paprykarzem :-) Wpierw zeskrobie sobie z wierzchu a potem poskubie chleb. Po za tym to je też parówki (jedynki ich skład najbardziej mi się "podoba") i jajka pod różnymi postaciami.
anecznik a próbowałaś parówki z szynki z Sokołowa? tez dobreJeśli chodzi o śniadanie to młody nie zje kanapki z wędliną ani z serem. Z reguły ściąga plasterki i zjada a chleb wyrzuca. Daje mu chlebek z dżemem (własnej roboty) lub paprykarzem :-) Wpierw zeskrobie sobie z wierzchu a potem poskubie chleb. Po za tym to je też parówki (jedynki ich skład najbardziej mi się "podoba") i jajka pod różnymi postaciami.
Liza
Ja własnie tez polecam parówki z sokołowa, a kaszki nie daje z butli jeszcze... bo nie mam smoczka odpowiedniego....
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Jeśli chodzi o śniadanie to młody nie zje kanapki z wędliną ani z serem. Z reguły ściąga plasterki i zjada a chleb wyrzuca. Daje mu chlebek z dżemem (własnej roboty) lub paprykarzem :-) Wpierw zeskrobie sobie z wierzchu a potem poskubie chleb. Po za tym to je też parówki (jedynki ich skład najbardziej mi się "podoba") i jajka pod różnymi postaciami.
z tego co wymieniłaś mój Łuki je tylko suchy chleb

reklama
Iga wciągała wszystko co jej dałam, a teraz powoli robi się coraz bardziej wybredna. Wypluwa jak jej coś nie smakujez tego co wymieniłaś mój Łuki je tylko suchy chleb![]()