reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Czy wasze dzieci jedzą drugie danie? Jeśli tak to co?

Mój Łuki jedynie zupy a i te odrobinkę.
oj chcialabym zeby tyle jadla na raz. My jemy w porze lunchu zazwyczaj zupke, a kolo 17-18 mamy kolacje na cieplo czyli "drugie danie" Od jakiegos czasu nie gotuje juz osobno dla Lili wiec zjadamy rozne rzeczy ktore i ona moze jesc np klopsiki z kurczaka lub cieleciny, leczo, potrawki, nalesniki z farszem zapiekane itp..

W porze obiadowej Iga je tylko jedno danie, jest to zupka, naleśniki, szpinak z makaronem, serem i czosnkiem, klopsiki z ziemniaczkami, itp...póki co wszystko bez soli
edit. ale jestem nieprzytomna:):):) Chodziło Ci o to czy poza zupą coś jeszcze, a ja zrozumiałam czy dwa dania na obiad:)

Ostatnia edycja:

W zasadzie to wszystko co my, ale w wersji light tzn. bez soli i mocniejszych przypraw i nic smażonego tłustego itp. Ostatnio np. my mieliśmy kotlety mielone a Kamilowi ugotowałam pulpeta :-) wciął aż się miło było patrzeć zresztą mięsożerca z niego.

reklama
Do góry