koriander
Fanka BB :)
nie ma to jK GOOGLE

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mu nie wciskam do kazdego obiadu,ew w jakims sosie,moze raz na mc.Nie wiem ja bym nie dawała grzyb to grzyb a i tak nie ma wartości odźywczych![]()
oj chcialabym zeby tyle jadla na raz. My jemy w porze lunchu zazwyczaj zupke, a kolo 17-18 mamy kolacje na cieplo czyli "drugie danie" Od jakiegos czasu nie gotuje juz osobno dla Lili wiec zjadamy rozne rzeczy ktore i ona moze jesc np klopsiki z kurczaka lub cieleciny, leczo, potrawki, nalesniki z farszem zapiekane itp..Czy wasze dzieci jedzą drugie danie? Jeśli tak to co?
Mój Łuki jedynie zupy a i te odrobinkę.
W porze obiadowej Iga je tylko jedno danie, jest to zupka, naleśniki, szpinak z makaronem, serem i czosnkiem, klopsiki z ziemniaczkami, itp...póki co wszystko bez soliCzy wasze dzieci jedzą drugie danie? Jeśli tak to co?
Czy wasze dzieci jedzą drugie danie? Jeśli tak to co?
Dziewczyny dawalyscie juz swoim maluchom kakao zamiast mleczka do picia? A jesli tak to jakie, takie zwykle gotowane czy typu Nesqulik?
Dziewczyny dawalyscie juz swoim maluchom kakao zamiast mleczka do picia? A jesli tak to jakie, takie zwykle gotowane czy typu Nesqulik?