Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u nas wczoraj pierwsza kolka była ;( to jest koszmar jakiś !! znacie jakieś sposoby zapobiegania lub skracania tej mordęgi ?? sąsiadka dała nam espumisan ale tam jest napisane, żeby nie podawać w 1szym miesiącu życia![]()
A ja tak leze i mysle jak radzicie sobie z karmieniem. Pola praktycznie ciagle spi i ciezko mi ja budzic na jedzenie. Dzis sie udalo raz, ale mala teraz znow smacznie spi a przyxhodzi magiczny czas 3h. Znajoma moej zebym sie nie przejnowala i jak mala chce to powinnam dac jeh spac. Karmicie faktyczznie 8 razy dziennie??
zobaczę o której się mała teraz obudzi 
Dziewczyny mam ostatnio mały problem przy karmieniu.Mój mały kiedyś ładnie ssał i najcześciej zasypiał przy cycu.A ostatnio jak go karmie to dosłownie kilka minutek ssie spokojnie a po chwili robi się taki bardzo "nerwowy" ciągnie mnie za sutka,kręci głową macha rączkami jak szalony a do tego jest nadal głodny i tak mnie łapie na chwilkę za cyca,possie ze trzy razy i znów "szaleje".Ale raczej nic go nie boli bo nie płacze wcale.Nie wiem co mu może być.Spotkałyście się z czymś takim???? Zaczynam podejrzewać że poprostu mu się nudzi tak w jednej pozycji jak go karmie.A dlatego tak myśle bo dziś wziełam go na ręcę i zaczęłam chodzić po pokoju jednocześnie go karmiąc.Zrobil się bardzo spokojny pięknie ssał i zaraz usnął i śpi do tej pory...Jak myślicie może mu się nudzić przy cycu???