Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dee_ ja jak byłam w szpitalu to kładli tam bardzo mocno nacisk na karmienie piersią.Ciągle słyszałam że karmimy co trzy godz.Ale mój mały tylko spał i spał i czasami nawet godzinę zajmowało mi wybudzenie go na cyca.Mówiłam położnym że nie on nie chce się wybudzać a one "To proszę go budzić na siłę". A tej siły to ja już nie miałam.Wreszcie się wkur.olałam te ich gadki szmatki i przestałam go wybudzać.Stwierdziłam że skoro tyle śpi, to widocznie tego potrzebuje i już. Potem już sam się budził jak był głodny.Także nie denerwuj się i ja bym nie wybudzała Poluni.Widocznie potrzebuje dużo snu,a to spowodowane jest tym że dzidzia też się musi dostosować do nowej sytuacji.Będzie dobrze.:-)
Mitra - myślałam że po półtorej msca to nam już kryzys laktacyjny nie grozi:-(
Cyśka ja miałam identycznie .. tak się tym stresowałam, że każdy stał nade mną i gadał budź go, bo się odwodni i tak dalej, a mały nic się nie przejmował moimi staraniami.. w gruncie rzeczy dziecko było rozdrażnione, ja zapłakana i dupa wyszła blada, więc też go karmię jak się sam budzirobi sobie dłuższą przerwkę raz na dzień, tak wiecej niż 4 godz, a tak to budzi sie sam co 2-3 godz.
A laski czy możliwe, że mogę teraz mieć jakiś kryzys laktacyjny? strasznie mało mi mleka leci, wczoraj chciałam odciągnąć butelkę, bo musiałam rano jechać na badanie krwi, małż by małego nakarmił i z ledwością z obu piersi odciągnęłam 30ml...(nie pojechałam na to pobranie, bo co by mały zjadł :/ ) a jeszcze 2 dni wcześniej z jednej piersi odciągnęłam 80ml... wczoraj tak mało miałam tego mleka i dziś też:/ może to ten pierwszy kryzys co??? normalnie mały najadał się z 1 cyca, a od wczoraj daję mu i jedną i drugą pierś...