Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) heh az sie sama pielegniarka zdziwila :-) mowila ze srednio dziecko powinno przybywac 30 g dziennie, a u nas wychodzi 45 g wiecej :-) jedyne co sie jej mniej podoba to zbyt luzne kupki
kazala poki co odstawic calkowicie mleko, nawet do kawy zbozowej nie dodawac. No zobaczymy czy to od tego, a jak nie to sama juz nie wiem
no a ja sie znowu zastanwiam jak dam rade z tym karmieniem bo nie wiem czy to przez ten skok 3 tygodnia czy to poprostu mankament moich cycków jakiś że dziecko głodne znowu było i w nocy jak mamusia nie kontaktuje za bradzo chcial caly czas na cycku wisiec a mi tam nic nie leciało,płakał z głodu aż mu w końcu sztucznego mleka dałam troszke bo siedziec przez całą noc obudzona nie dałam rady,próbuje odciagać ale nie mam co po wykarmieniu go... macie jakieś rady co tu robić? herbatki laktacyjne, bawarki pijam i duzo wody tez ... to jakaś masakra a tak się cieszyłam po ostatnim tygodniu że tak ładnie na piersi się uregulował i ładnie je i śpi a tu d..a!!!![]()
karmie piersia :-) tylko wczesniej te kupki byly troszke gesciejsze niz teraz.maron, a Twoje dziecko jest na piersi czy na mm?
bo na piersi dzieci mają takie kupki, które jak ja pierwszy raz zobaczyłam to panikowałam że dziecko ma biegunkę... później jeszcze dla świętego spokoju skonsultowałam je z lekarzem i z domową poradnią czyli moją mamą i jest ok
Dee - w szpitalach z dzieci robią małe maszynki które mają być gotowe na godzinę - mnie to strasznie wkurzało, że dziecko dopiero co jadło slicznie spi, a tu na godzinę badanie albo kapiel... no i te teksty ze dziecko trzeba wybudziec jak spi za dlugo... kompletne bzdury
czuwanie sie wydluzylo i ciagle chce byc na cycu
no ale dam rade, pomecze sie troszke, wydawalo mi sie ze mam malo pokarmu bo przez dzien piersi nie sa takie nabrzmiale jak w nocy i nawet wkladek juz nie musze uzywac no ale jak pobudzam laktatorem to mleczka jest o dziwo duzo