eijf
Fanka BB :)
joaszka-idealow nie ma na pewno i nie mowie ze mam dziecko idealne bo tez ma swoje odpaly ale tak podsumowujac i patrzac na ogol to nie jest ajgorsza
Nie mam z nia zbyt wielu problemow a jak mam to wierze ze jakos da sie to rozwiazac.Wierz mi ja tez potrafie byc bardzo nerwowa,impulsywna!O matko!potrafie szybko wpasc w euforie ale i w zlosc i bardzo mi zalezy by moje dziecko nie przejelo tego po mnie!tez sie we mnie czasem gotuje ale staram sie z calych sil jakos opanowac szczegolnie przy niej.Po prostu staram sie myslec ze gdybymjej po lapkach dala,czy tez sie wkorzyla to calkiem inny rezultat od zamierzonego to przyniesie i kolo sie zamyka a przeciez chce ja czegos nauczyc.Powtarzam staram sie byc opanowana a nie ze jestem!No i jak ona sie drze to wiem ze robi to w danym celu i jak jej pokarze ze to skutkuje to po mnie!
No ale zeby ci udowodnic ze potrafie sie wkorzyc to ci podam przyklad z dzisiaj bo ide sobie przez droge z wozkiem(przechodzilam na druga strone,do parkingu gdzie stal moj samochod).To nie byla zadna glowna droga tylko taka uliczka miedzy sklapami.Nagle zza zakretu jak szatan jedzie maly samochodzik (ja na srodku tej drogi) szybko i trombi na mnie,wymijajac mnie lukiem.No tak mi to cisnienie podnioslo ze pacnelam sie w glowe,pokazalam durnej babie srodkowy palec (choc jej juz nie bylo) ,odruchowo zreszta i pod nosem ja wyzwalam.Czulam sie jak szczeniak i wstyd mi sie zrobilo bo jakies facet sie usmiechnal ale tak sie we mnie zagotowalo ze musialam zrobic temu ujscie....Co za babsztyl cholerny!
No ale zeby ci udowodnic ze potrafie sie wkorzyc to ci podam przyklad z dzisiaj bo ide sobie przez droge z wozkiem(przechodzilam na druga strone,do parkingu gdzie stal moj samochod).To nie byla zadna glowna droga tylko taka uliczka miedzy sklapami.Nagle zza zakretu jak szatan jedzie maly samochodzik (ja na srodku tej drogi) szybko i trombi na mnie,wymijajac mnie lukiem.No tak mi to cisnienie podnioslo ze pacnelam sie w glowe,pokazalam durnej babie srodkowy palec (choc jej juz nie bylo) ,odruchowo zreszta i pod nosem ja wyzwalam.Czulam sie jak szczeniak i wstyd mi sie zrobilo bo jakies facet sie usmiechnal ale tak sie we mnie zagotowalo ze musialam zrobic temu ujscie....Co za babsztyl cholerny!