reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

karmienie naszych maluszkow-zaczynamy od nowa ;-)

Moje dziecie palaszuje te niedosolone "breje" i tez jej sie uszy trzesa:)niedosladzane rzeczy tez jej smakuja.jak wspomniala tweenie czego dziecko nie zna to za tym nie teskni.
O 19 wypija ostatnie mleko,bez kasz i dodatkow i spi spokojnie do 6-7 wiec przespane noce niekoniecznie rownaja sie z ciezkim posilkiem.moim zdaniem wrecz odwrotnie à poza tym nie warto wrzucac kazdego niemowlaka do jednego worka i generalizowac

Joaszka-"nowa" forumowiczka zna Cie bo moim zdaniem to jedna z osob ktore tu pisaly wczesniej (obstawiam kogos mieszkajacego w anglii o ile ktos taki tu byl.nie pamietam wszystkich...)à teraz pojawily sie pod innym nickiem i dlatego wie co i jak.z tego samego powodu zostal poruszony gluten:)pewnie zeby krope podraznic:)
moim zdaniem nie warto sie przejmowac

Ostatnia edycja:
reklama
I kurcze jakbym tak padla dziecko to by sie tak
nie podnosilo jak podnosi;)to tez szkola sprzed 30 lat:))
aa i tepak mi rosnie bo u nas cienko z zoltkiem...

eijf-Też myślałam, że to ktoś, kto wcześniej pisał na forum,no ale po co zadawać sobie tyle trudu, żeby zmieniać nick, wstawiać zdjęcie i pisać posty na innym forum??aczkolwiek oszołomów nie brakuje:)
ale ta osoba nie zna mnie, bo ja nigdy, oprócz dzisiejszego posta nie napisałam w takim tonie...a dziś zagrzała mnie teściówka, właśnie takim podejściem jak ten troll-"ja wiem wszystko najlepiej", to mnie poniosło....

ale masz rację-komuś zależy żeby pomącić, i najlepiej laskę olać

Dziewczyny, czy zauważyłyście, że niektóre osoby "uaktywniają się" na forum tylko wtedy, gdy jest jakaś "afera"?

Joaszko czy chodzi ci o mnie,bo odnioslam takie wrazenie
przyznam sie bez bicia ze ciagle podczytuje forum,nie ogolny ale wlasnie takie tematy jak o karmieniu,czy to cos zlego?

Ostatnia edycja:
joaszka-jestem przekonanan ze te ktore 'opuscily" watek nadal go czytaja a co niektore powracaja pod innymi nickami.No coz moze im sie nudzi i rozrywki szukaja.
no ale to watek o karmieniu i nie warto sobie zaprzatac tym glowy.
skoro mowa o karmieniu to wracam to tej czynnosci bo wlasnie mala palaszuje chleb (bez soli zreszta)

reklama
joaszka ja też czuję się wywołana do tablicy:-D cóż, możesz postawić mi banię, bo nie będę się tłumaczyć:-D

co do soli, nie solę.... ale....
ale od niedawna ( i czasami) dodaje szczyptę soli do zupki domowej (porcja na 2 dni), ot tak w celach przyzwyczajania, niczym z glutenem. Nigdy nie mam pewności, co ktoś za moimi plecami da dziecku. W weekend jak byliśmy w restauracji teściu chciał Gośce dać frytka... bo się patrzyła mu w talerz...:baffled:
Poza tym, prędzej czy później będziemy jeść wspólne obiady, a moim zdaniem wszystko trzeba robić stopniowo.

Do góry