reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Karmienie piersia

taki jak miałam wczesniej, czyli avent isis. Poprzednio byłam bardzo zadowolona!!! Ręczny :tak: nastawiałam sie na wersję elektroniczną, ale za długo zwlekałam z decyzją, i teraz nie było już czasu na wybrzydzanie :sorry2: A Ty już masz jakiś?

Iza mi ten elektryczny uciekl sprzed nosa i kupilam reczny TT..mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie:-)

reklama
Ja od wczoraj używam ręcznego Aventa i jestem zadowolona :-) A ja w sprawie kapusty - co się z nią robi? takie "surowe" liście przykłada, czy sparzyć trzeba ?

tak tak. do lodówki, pognieść, obłożyć piersi, jak się kapusta ogrzeje obmyć brodawki i przystawić dziecko. Te liście mają nie tylko koić, ale przede wszystkim pomóć się pokarmowi w kanalikach ruszyć :tak:
passingby - nie bój, ja już jestem prawie po :tak: zwróć szczególną uwagę na kanaliki w okolicach pach...

reklama
się pochwaliłam, że jestem prawie po, a teraz siedzę z laktatorem obłożona kapustą, bo Gaja woli sobie dłużej pospać :dry:

edit:
uciągnęłam 120 ml z jednej piersi, buteleczka się napełniła, a pierś nadal jak kamień:szok: nie wiem ile jeszcze tam mam mleczka, ale boli... :szok: a Gaja śpi :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry