Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja polecam Penaten 30 szt. około 20 złHej dziewczyny jakie wkładki laktacyjne są najlepsze???
ja sobie chwale johnsons baby 50szt ok 17złJa polecam Penaten 30 szt. około 20 zł
Ale to ze go dokarmisz kilka razy nie znaczy ze bedziesz musiala to robic zawsze, pobudzisz jego apetyt i moze bedzie wiecej ci chcial jesc z piersi, i laktacja sama sie rozkreci tak mysle, ale ty musisz sama to czuc. Ja tez kupilam sobie bebiko, ale na razie mam duzo pokarmu i maly je co 3 godzinki w nocy rzadziej, a nad ranem tez czesciej ;-)Etna, Iza, nie chcę dawać sztucznego mleka, ale przedwczoraj mały wyglądał na głodnego przez cały dzień.. Kupiłam Bebilon na wszelki wypadek.. Na razie nie podaję.
W przychodni pielęgniarka najpierw gadała, że mało dziecię przybiera, że źle, a później zajrzała do karty i stwierdziła, że się pomyliła i myślała, ze Jeremi się większy urodził i że właściwie dobrze przybieraOd wyjścia ze szpitala ok 1 kg (miesiąc temu), ale w ciągu ostatnich 3 tyg tylko 300 g. To mało:-(
Ale spać potrafi 5 godz, jakby był głodny to by się chyba obudził??
Jeremi też najdłużej śpi wieczorem a później coraz krótsze drzemki.. Jedzenia, kupa, usypianie i 1,5 to trwa..
Dziunka, wtedy nie było lekarki (urlop), tylko pielęgniarka. Ale nie wiem czy się nie pomyliła ważąc. Za pierwszym razem podobno waga była niewytarowana i wyszło, że waży jeszcze mniej. Później to poprawiła. Ale jak ważyłam go na wadze łazienkowej wychodziło mi przynajmniej 200 g więcej..
masakra z ta waga
tylko matki denerwuja 

nawet nie potrafie tego za bardzo opisac, polozylam ja na lozku i nachylilam sie z piersia, zlapala i ssala dlugo, prawie zasnela. Wzielam piers, potem ja mala do odbekniecia, ona sie rozbudzila, zaczela ryczec, wiec wsadzilam ja tak do chusty i po minucie ryku usnela. Spala godzine. Obudzila sie i ssala normalnie. Juz nie wiem o co tu chodzi.
i nigdy nie odmawiala. Tylko od tego czasu jak zaczela odmawiac cycka zaczela duzo plakac, ma problemy z zasnieciem, wogole to mam wrazenie ze mi ktos inne dziecko dal, a Asie zabral :-( matka wyrodna jestem, wiem.
tyle że moja się nie drze.... jakaś spokojna ta Vickusia... hehe