reklama

Karmienie piersią

ja sobie nie wyobrazam nawet przez lakarza medycyny pracy. No sorry ale przeciez nie dam nikomu macac cycków i cisnac.
A wiecie,przypomniałao mi się,że jak rodziłam Tomira,w Lublinie,to tam po salach łaził taki ksiądz i łapał kobiety za piersi,mówiąc "pokaż,masz mleko?".:szok:ja odwróciłam się i udawałam,że śpię!

reklama
kuzwa i to mnie wlasnie denerwuje ten caly ciemnogrod, ze jak ksiadz to sobie moze macac? a co niby w ten sposob robi? rozgrzesza? bulwersuje mnie ten temat bo moja mama mi opowiadala, ze jak byla mala to za nia lazil ksiadz chcial ja na kolana sadzac w szyje calowac... koszmar. przez ten caly celibat dewiacje rozne sa.. jakby taki ksiadz mial zone to moze i cos sensownego o zyciu rdzinnym by mogl powiedziec,no i przedewszystkim by poped zdrowo rozladowal

kuzwa i to mnie wlasnie denerwuje ten caly ciemnogrod, ze jak ksiadz to sobie moze macac? a co niby w ten sposob robi? rozgrzesza? bulwersuje mnie ten temat bo moja mama mi opowiadala, ze jak byla mala to za nia lazil ksiadz chcial ja na kolana sadzac w szyje calowac... koszmar. przez ten caly celibat dewiacje rozne sa.. jakby taki ksiadz mial zone to moze i cos sensownego o zyciu rdzinnym by mogl powiedziec,no i przedewszystkim by poped zdrowo rozladowal
Zgadzam się w pełni:)!

reklama
dziewczyny a został jeszcze ktoś kto karmi tylko piersią... i nie daje pic nie daje jabłek i i innego jedzenia...
wydaje mi sie ze maluszki jeszcze za małe?
moj starszy zaczął dostwac cos po za mlekiem w 6 miesiącu dopiero..

chyba ze znow praktyki sie zmieniły
jak juz nie wiem raz tak raz siak:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry