reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią

dziękuję:) kurcze my mamy z FP niekapek z miękkim ustnikiem ale to jest taki niekapek, że z niego ni chu chu nic nie leci :p chyba, że ja go nie potrafię odpowiednio ustawić:laugh2: zaraz siądę na allegro to, któryś z tych o których pisałyście zamówię:)

reklama
ja tez mam TT, tylko, ze tam ten ustnik jest twardy i ciezko z niego leci, sama probowalam, ten aventu, jest taki gumowy (podobno przecieka, inne mamy tak mowia, mi narazie nie cieknie nic) Kubek Magic (niekapek) 200 ml. Philips Avent SCF600/12. BabyTop.pl - sklep internetowy dla dzieci. Wszystko dla dziecka. Rodzice - zapraszamy!maly gryzie ten ustnik i torche mu cieknie, pare razy juz pociagnal, ja mu daje wode, wiec moze nie jest zbytnio zafascyonwany smakiem, ale mam nadzieje, ze zalapie
z LOVI mam 360 stopni, Kubek 360 Stopni Junior 250Ml Z Uchwytami Lovi 1/631, Kubeczki i bidony KRAINA DZIECI o taki, ale do niego to jeszcze troche czasu trzeba :)
wzielam pierwsze lepsze strony z tymi kubkami :)

a ja mam taki i młoda załapała i całkiem niezle idzie. Tylko ja parze jak sroka w gnat bo naprawde mozna zrobic duzy łyk ale jakos sie nie krztusi.

LOVI

Makuc,witamy światowej sławy kolekcjonerke niekapków;-):-D.
Ja tez juz muszę chyba cos zakupić- myślałam nad po prostu końcówką z Aventu,bo skoro mam butelki,to niech sie chociaż do tego przydadzą:))).No i ten LOVI 360 ' mnie interesuje,tylko nie wiem,czy to nie dla starszych dzieciaczków?Wiecie cos na ten temat?Bo jesli by był odpowiedni dla takich,jak nasze,to chyba w ogóle zrezygnowałabym z ustnika i od razu ją uczyła z tego .

A ja byłam w sklepie po niekapek i wróciłam bez, bo okazało się, że wszystkie i tak dziecko musi ssac... Zawitkowski je odradza... ja na razie pasuje z niekapkami.
Jakie butelki polecicie do soczków i mleczka, ja mam dr Brown'sa, ale one mimo, że super to są antykolkowe, a to już nie ma sensu.

jeszcze raz wielkie dzięki!:) [ech teraz przydałoby się to dawne "dziękuję" po postem :eek:]
SUGAR - o co chodzi z tym ssaniem? a jak chcesz niekapek, którego nie trzeba zasysać to polecam z TT z twardym ustnikiem. Cieknie z niego jak cholera :oo2:
HAPPYBETI - doczytałam się, że ten 360 też tylko na ssanie reaguje. więc juz sama nie wiem...
NATOLIN - ja nie wiem skąd się takie cudownie niekapiące niekapki biorą :confused2:jakieś felerne sztuki nam się trafiły chyba.

Ostatnia edycja:
ja tak jak SUGAR ostatnio czytałam (choć z innego źródła), że niekapek to zbędna rzecz, bo to tak jak smoczek działa tak naprawdę i podobno dla zębów wcale nie jest lepszy.

reklama
dobrze wiedzieć:) ja już powoli głupieję tak szczerze powiedziawszy. Chcę dla Małej jak najlepiej a ona butli niet, niekapka niet, obiadków niet, MM tym bardziej. Mam w domu zdeklarowanego cycoholika (i tu SUGAR ukłany ku Tobie i Twojemu Arturro) i wiem, że jej z tym dobrze ale mi coraz gorzej, ciężej i źle...

Do góry