reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią

reklama
Czarodziejka- przesyłam buziaki;-) Najwazniejsze, że walczyłas ;-)

Ja to się boję o to, jak Wiki będzie karmiona moim mlekiem z butelki, bo Ona w ogole nie chce juz zassac butli, tak do piersi przywykla;/ a ja nie wiem co to bedzie jak ja do szkoly wroce od marca. Bede sciagac mleko a nie wiem czy ona to w ogole bedzie chciala pic z tej butelki, bo Ona tylko ciagnie z piersi;( jak tylko przystawiam butelke to zaczyna marudzic i po czasie plakac, piers dostanie to w 7 niebie. Masakra, bo teraz jestem przykuta do domu, nigdzie wyjsc, nic, bez mozliwosci sciagniecia mleka i ze ktos Ją nakarmi. Nie wiem teraz jak Ją nauczyc znowu ciagnac z butli

Ostatnia edycja:
dzisiaj na noc dalismy butle mm. Nadzieja byla ,ze Maura pospi dluzej. Ale obudzila sie , jak po cycku, ok.2. Potem juz cyc co 2 godz!!Chyba zaczne w nocy dawac butle ze swoim-moze to wydluzy jej spanie.uz wczoraj mialam tak zrobic, le bylam padnieta i walczyc z laktatorem mi sie nie chcialo :/
a ostatnio jem wszystko co podleci, nie uwazam juz na nic i efekt taki, ze Maura od 3 dni wysypana na buzce:)) nawet nie wiem od czego. Poza tym ok.Musze przystopowac z tym jedzeniem:)

U mnie podobnie ostatnio z tym jedzeniem tzn staram się jednak uważać i nie jeść wszystkiego ale nie moge sobie odpuścić czekoladek a dokładniej ptasiego mleczka, dostaliśmy tego tyle na święta i tak leży i kusi :/ I chyba właśnie od tej czekolady mały ma krosteczki na buzi ehhh trzeba silną wole poćwiczyć albo męża zatrudnić do opróżnienia wszystkich opakowań ;)

moriam - chyba Cie rozczaruje, jak napisze, ze z tym dluzszym spaiem po mm to mit...Przynajmniej u mnie. Czy po mm, czy po cycu spi jednakowo dlugo. 0 roznicy :-(
wlasnie zauwazylam:) a butle w nocy chce dawac ze swoim
. A dlatego butle nie cyca,zeby wiecej zjadla. Bo w nocy u nas cycanie pare minut i duzo nie zjada, dlatego po 2 godz znowu pobudka. Jak podladuje butla, to pospi dluzej. Tak mysle:) Zreszta z tym cyckiem to mi wygodnie, biore mala do lozka i kimam. Czesto wczesniej niz ona:)

u mnie wysypka tez chyba od czekolady:) Z orzechami:)
zaszalalam!

reklama
U nas też dzisiaj jakaś wysypka wyszła - jak potówki ale chyba nie potówki, choć wolałabym żeby to były one i żebym mogła nadal wszystko wsuwać :-D

Do góry