reklama

Karmienie

reklama
kamcia od razu zrobiłaś ;D słoiczek z jarzynową z kurczakiem otworzyłam ;)))
ale przyznac muszę, że przez dwa dni sie objadała, że jej się uszy trzęsły. trzy dni to juz najwyraźniej za dużo ;)
dostała więc w zamian deserek - juz było ok ;))) choć krzywila sie bardziej jak przy konkretach ;) będzie mięsna po matce cos czuję ;)

pytam zrobiłas bo słyszałam że kupne można najpóźniej na 2 dzien zjeść także pomyslałam że to domowa :-) hehe
ja daję małej zupki z kawałeczkami makaronu czy marchewek i sie nie krztusi a ładnie memla i połyka sobie :-)
a papka cała brudna :-D a jak się śmieje słodko :-D

U nas dzisiaj była pomidorowa z ryżem i kurczakiem ale jej smakowała. Wogóle zauważyłam że jak ugotuję zupkę i rozgniotę widelcem to je bez problemu a jak zmiksuje to jest blee.
Bra a co ty myślałaś ile można jedno i to samo w kółko każdemu by się znudziło:-)

Ostatnia edycja:
a jak karmicie dzieciaczki? znaczy teraz po 6 mż na opakowaniu mleka piszę że mleko 3 razy dziennie, więc pozostałe posiłki to co? u nas jest raz dziennie obiadek jakiś, jeden posiłek można kaszką zastąpić ale to i tak za mało, mała jada koło 4, potem 7, 11, 14 obiad, 17 mleko i 20 mleko,
no i mój mały nie wie że zmiana czasu była ;/ muszę go znowu ustawiać ;/ grrr

reklama
my teraz jemy 5 razy dziennie, gdzie ostatnio staram się jedno mleko zastępować jakąś zupką czy warzywkami z mięskiem i w między czasie jak się uda to pół słoiczka jakiegos owocka, trochę mało czasu na te jedzonka :) bo jemy co 3 h, tak nam wypada, od około 8 zaczynajac rano i ostatnie mleczko ok 20

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry