Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak chcesz to mogę Ci przesłać trochę sprawdzonych przepisów dla dzieciaczków, niektóre z nich robiłam dla starszej córki i polecam.Dziewczyny skąd beirzecie inspiracje na obiadosy dla maluchów i możecie polecić jakąś fajną stronke z przykłądowymi jadłospisami i co kiedy wprowadzać ... moja pediatra mało mówi mi na ten temat ... ja troche szukałam ale znalazłam mało ... a słoiki jakby nie patrzeć sporo kosztują szczególnie w tempie pożerania mojego jamochłona.
Będę wdzięczna.
ja nie tyle co tęsknię co się wkurzam że od kiedy zaczęłam wprowadzać inne pokarmy to laktacja mi siada i teraz mamy bardzo mieszane żywienie bo i słoiczki i pierś i mm a z mm chciałabym zrezygnować ale ona teraz je tak nie regularnie że piersi też nie mogą się połapać w tym kiedy są potrzebne :/powiem Wam, że tęsknię za karmieniem piersią :-( a karmię coraz mniej, dietę juz urozmaiciłam na tyle, że jak ma prutki to nie w iem od czego, efektem tego jest więcej mm. jak ja bym chciała powrócic do tych pierwszych tygodni, kiedy byłyśmy przyssane niemal cały czas ;-)