Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zelka wiem że się pije szałwie , ale ja właśńie nie chciałam jej pić bo chciałam stopniowo (a nie tak drastycznie) odsstawiać małą od piersi...
żeby dawać jej coraz mniej i żeby stopniowo samo zanikało .. a ona powoli się odzwyczajała...
jesli jutro mi nie przyjdzie karmić bo narazie ejst ok .. to zacznę brać leki :-)
Kamcia oczywiście nie życzę Ci, ale dzisiaj przy mojej gorączce jakoś marnie z mlesiem.I junior też za bardzo nie rzucał się na cycka.Więc dostał na wieczór mrożonkę
Bra, a może macie kubek kapek?
Ja kupiłam z lovi kubek kapek, a osobno nakrętkę niekapek, bo można je sobie przełączać Z jednego kapie a z drugiego nie Póki co Julek obu używa wyłącznie do zabawy, nie umie pić ani z jednego ani z drugiego
Mu mamy dwa niekapki
jeden z nuka drugi tommee tippee
Mikoś tego z Nuka na razie nie chce bo twardą końcóweczkę ma, a z tt szoruje dziąsełka więc jak na razie picie z kubeczka nie idzie