• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Karmienie

reklama
Akurat bawarka to mit poprostu trzeba dużo pić. Ja piłam herbatkę laktacyjną z Hipp działała cuda.
Bra ​spróbuj u mnie teraz i to nie działa ale może u ciebie kto wie.

Styna ja tez zawsze bylam przekonana, ze to mit.... i to glupi! ale jednak dziala - powaznie - u mnie sie sprawdza. po prostu.
A herbatke z Hippa tez lubie - ale nie ta dosladzana w granulacie tylko 'bio' w torebkach do zaparzania ;)

moja Lecia je wszystko, odpukac nie mamy z tym problemu. podaję jej czasami na paluszkach jedzenie, jak chce czegos spróbować :)
chyba poprostu musicie przeczekac ten czas. nie zmusisz bobaska by więcej jadło.

U nas też się ruszyło jedzenie w końcu.
Mały zjadł dziś kaszke na dzien dobry 150 ml, później jogurcik owocowy 50 ml, obiadek jaiieś warzywa włoskie z indorem 250 ml, egzotyczne owocki 100 ml i kacha 150 ml na dobranoc, w miedzy czasie cycor na picianie.

Co do herbatek na mnie działa tylko ta z Herbapol Kraków, żadna inna :nerd:

U nas też się ruszyło jedzenie w końcu.
Mały zjadł dziś kaszke na dzien dobry 150 ml, później jogurcik owocowy 50 ml, obiadek jaiieś warzywa włoskie z indorem 250 ml, egzotyczne owocki 100 ml i kacha 150 ml na dobranoc, w miedzy czasie cycor na picianie.

DŻISASSSSS:szok:!!! Pani Pulu je tyle .. ale przez kilka dni!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry