reklama

Karmienie

tak, picie ze wszystkiego, skąd my to znamy.Najlepiej z miski psa:eek: nabierać łapką

gratki dla Igiego

z racji upału u nas podobnie- picia dwie butelki 260ml, do tego dwa razy po tej samej butli mleka.Ale apetyt się nie zmienił- zasuwa wszystko.Czasami "niestety" wszystko:-D bo jak znajdzie coś nowego do konsumpcji a aktualnie coś żuje, to wypluwa to pierwsze i ładuje drugi smakołyk.

Ostatnia edycja:
reklama
naszemu nie trzeba wciskać, łapie w locie jedzenie:-D kazdą ilość. mizerny szkocik;-)
Raz nawet juniorek otworzył wiaderko z karmą i rzucał psu garściami karmę.Pies tylko kłapał paszczą. A potem spał pół dnia:-D

Brawa dla Igorka! Julek nadal nie umie z niekapka:zawstydzona/y:
Z piciem podobnie jak u Juniorka, 2 butle mleka po 250 ml i dwie takie same z innym piciem w ciągu dnia. I również dziecko wszystkożerne:) Psa nie mamy, więc się nie wypowiem:) Za to teściowa ma kota (prawdziwego - nie w głowie;-)) i jego karma jest interesująca, ale próbować jeszcze nie chciał:)

My też umiemy pić ze wszystkiego:-) Najbardziej lubimy zwykłą wodę z czego mamcia się najbardziej cieszy, za sokami nie przepadamy, ewentualnie domowy kompocik do obiadu.
Daję jej już zwykłą wodę z butelki żywiec np, nie przegotowuję już.

Basiek, nam się z wodą nie udało niestety:-( Popije łyk albo dwa i to koniec. A rozcieńczonego soku (porcja soku, dwie porcje wody) potrafi wypić pół kubka na raz.
Gratulacje dla Ciebie i Marti. Woda jednak najlepsza:tak:

Igorku bravo!!
U nas z piciem słabo, Oli wydaje mi sie ze bardzo mało pije jak wypije w ciagu dnia 200 ml wody to sie cieszę. pijemy tylko wodę bo soczków nie lubi. Czasami woła cyca w ciagu dnia to mu daje bo chociaż tego sie napije:)

Jolek gratulacje dla Igorka, u nas też Nadia już jakiś czas temu nauczyła się pić z niekapka.

Muszę wam powiedzieć że u nas od ponad miesiąca pije już tylko normalne mleko, mm zmieniliśmy jak miała 11 miesięcy na to po roku uczuliło ja więc się wkurzyłam i spróbowałam zwykłe mleko i smakuje jej bardziej zawsze dosypujemy kleik kukurydziany(na początku piła z owsianką ale ta ma skutki uboczne zaparcia) Co do jedzenia jest wszystkożerna ale tylko wtedy gdy ma na to ochotę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry