Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja od 3 dni podaje trochę kaszki Nestlé bezmleczną ryżową malinową i nawet dość w miarę je.My zaczęliśmy od kaszek bezmlecznych Holle i posmakowały. Nie musiałam szukać żadnych innych. W składzie jest czysta kasza pełnoziarnista a na tym mi właśnie zależało.
To chyba wybrałaś najgorszą z możliwych. Przeczytaj składJa od 3 dni podaje trochę kaszki Nestlé bezmleczną ryżową malinową i nawet dość w miarę je.
Jaką polecasz w takim razie? Moje pierwsze dziecko to mogę sporo nie wiedzieć.To chyba wybrałaś najgorszą z możliwych. Przeczytaj skład
Ale wystarczy spojrzeć na skład. Samo zboże bez innych dodatków. A produktów Nestle powinni zabronić, tam cukier jest chyba na 2miejscu, jak można coś takiego podawać małemu dziecku?Jaką polecasz w takim razie? Moje pierwsze dziecko to mogę sporo nie wiedzieć.
Nie każdy jest mądry przy pierwszym dziecku, każdy może popełniać błędy.Ale wystarczy spojrzeć na skład. Samo zboże bez innych dodatków. A produktów Nestle powinni zabronić, tam cukier jest chyba na 2miejscu, jak można coś takiego podawać małemu dziecku?
Dzięki za wyjaśnienie, to moje pierwsze dziecko, więc moge popełniać błędy. Człowiek nie jest mądry przy pierwszym dziecku.Generalnie wszystkie kaszki z prostym składem, najlepiej pełnoziarniste bo błonnik się przydaje w czasie rozszerzania diety. Mogą być też z dodatkiem owoców, ale tylko i wyłącznie naturalne, oczywiście bez cukru. Nie kumam czemu do kaszek dla dzieci dodaje się cukier, skoro jest on na liście produktów zakazanych dla takich maluchów.