reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

patrzcie a utarł się stereotyp kobiety dla, której po slubie sprawy łózkowe mogłyby nie istnieć i biedny mężuś jest wystawiany poza:crazy: i do tego nie dbającej o siebie i gadającej tylko o obiadkach i najlepszych preparatach na kamień i rdzę:wściekła/y:;-) pamiętam jak przed ślubem moim większość koleżanek nie mogła zrozumieć dlaczego to robię,i dlaczego chcę (w ich mniemaniu) się taka stać. Nie rozumiały, że można wyjść za mąż i studiować, pracować i naprawdę mieć głęboko gdzieś co usuwa osad z mydła;-) i to jest kolejny powód dla którego znajomym nie mówię o sraniach o dziecko, bo znowu posypie się lawina stereotypowych komentarzy: masz 22 lata, a chcesz w pieluchach siedzieć ble ble ble;-)
poziomki myślę, ze nie ma szansy, żeby okazało się, że fasolki nie ma:-) a gdyby jakimś cudem tak było to my tu się staramy nadal wiec nasze grono jest otwarte;-)

Kamia doskonale Cię rozumiem. To panowie robią się leniwi po ślubie a nie my:-D
Spotkałam 3 lata temu koleżanke z ławki i powiedziałam jej że za mąż wychodze to omal nie zemdlała!!!
Jakto?????taka młoda??? ona dopiero studia kończy a ja ślub i pieluchy ,obiadki????
Rany to nie koniec świata!!! Kazdy żyje jak chce, a zapomniałam jeszcze oo rodzicach którzy uważają że na wszystko jest za wcześnie:confused2:

Jak sie czujecie kochane????

Kamia spać nie możesz??:-D

reklama
No tak faceci po ślubie jacyś tacy już nieruchawi sa:-D
Szkoda tylko, że nie wiemy o tym przed ślubem (a może to jest gdzieś napisane małym druczkiem?;-)

patrzcie a utarł się stereotyp kobiety dla, której po slubie sprawy łózkowe mogłyby nie istnieć i biedny mężuś jest wystawiany poza:crazy: i do tego nie dbającej o siebie i gadającej tylko o obiadkach i najlepszych preparatach na kamień i rdzę:wściekła/y:;-) pamiętam jak przed ślubem moim większość koleżanek nie mogła zrozumieć dlaczego to robię,i dlaczego chcę (w ich mniemaniu) się taka stać. Nie rozumiały, że można wyjść za mąż i studiować, pracować i naprawdę mieć głęboko gdzieś co usuwa osad z mydła;-) i to jest kolejny powód dla którego znajomym nie mówię o sraniach o dziecko, bo znowu posypie się lawina stereotypowych komentarzy: masz 22 lata, a chcesz w pieluchach siedzieć ble ble ble;-)
poziomki myślę, ze nie ma szansy, żeby okazało się, że fasolki nie ma:-) a gdyby jakimś cudem tak było to my tu się staramy nadal wiec nasze grono jest otwarte;-)

Moi znajomi jak zobaczyli zdjęcia z naszego ślubu to myśleli, że mi się nudziło i sie bawiłam photoshopem - jednym słowem nikt mi nie wierzył :D Szczególnie, że nie zmieniłam nazwiska o jak się okazało mój mąż ma takie samo jak ja, więc nie było czego zmieniać :-)
Ja też mam w nosie (przynajmniej na razie) najlepsze preparaty na kamień i rdzę - zwykle biorę co mam pod ręką. Ja mam 24 lata i moi znajomi też i oni nawet nie mylą o ożenku, a co dopiero dzieciach. Ich sprawa, ja nie chce żeby potem mojemu dzidzi mówili że z nim babcia spaceruje :D I też nikomu nie powiem że się staramy bo miałabym taki sam problem jak Kami, problem nie problem, nie chce się bawić w tłumaczenia dlaczego już, a po co a na co a studia a praca a pupa maryna :p

Melduję, że u mnie dzisiaj dalej bez zmian, oprócz tego, że codziennie śpię dłużej :p

Gdybym urodziła się po to żeby sprzątać została bym sprzątaczka:-D Moja teściowa była zdziwiona że zabawki leżą na podłodze,a u niej to tak nie było!! W d...e to mam!!

Gdybym urodziła się po to żeby sprzątać została bym sprzątaczka:-D Moja teściowa była zdziwiona że zabawki leżą na podłodze,a u niej to tak nie było!! W d...e to mam!!

Nie no ja czasami posprzątam :D Ale bieganie na okrągło ze ścierką i wiadrem to nie dla mnie:no: to już prędzej coś ugotuję albo upiekę. Dzisiaj gofry :p macie może jakiś przepis na chrupiące gofry? bo ja chyba użyję tego : http://poprostugotuj.onet.pl/index.php?page=11&recipe=89
Babcine gofry

Izus może czas na nowe pozycje ?:> jakieś urozmaicenie?

Tylko że chyba wszystkie jakie są mozliwe mamy wypróbowane:)Lubimy urozmaicenie:)

Ja też nie lubię zbytnio sprzątać,wolę pobawić się z małą ale wiadomo jak są małe dzieci to wszędzie są zabawki a moja teściowa to też musi mieć na błysk to jak do nas przyjedzie to tylko patrzy że wszędzie zabawki.

Ostatnia edycja:
SUUUUUUUUUUPER dzisiaj zrobie,jeszcze nie robiłam gofrów z drożdzy:szok:

Sprzatam bo musze ale gotować lubię batdzo

Izus może czas na nowe pozycje ?:> jakieś urozmaicenie?

Tylko że chyba wszystkie jakie są mozliwe mamy wypróbowane:)Lubimy urozmaicenie:)

Ja też nie lubię zbytnio sprzątać,wolę pobawić się z małą ale wiadomo jak są małe dzieci to wszędzie są zabawki a moja teściowa to też musi mieć na błysk to jak do nas przyjedzie to tylko patrzy że wszędzie zabawki.

Moja mieszka na 50m sama z kotem,to kto jej nabrudzi????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Wam ja dzisiaj wogole nie mam humoru bo w pracy strasznie napieta atmosfera juz sie poklocilam z kierowniczka.. i mam dosyc...mam ochote isc do domu i polozyc sie spac....do tego jeszcze ta pogoda dobijajaca jest strasznie.Nie dosc ze pada to zimno jak w pazdzierniku niech mi jeszcze tu snieg spadnie to wogole bedzie super...
Ja tez nie przepadam za sprzataniem..uwielbiam gotowac i piec ale do sprzatania to sie nie garne:p Dobrze ze moj kochany to lubi robic wiec sie ubupelniamy..
Mononoki ja robilam gofry juz z wielu przepisow poszukam zaraz na necie ktore mi najbardziej smakowaly i Ci wkleje linka.. ale moja gofrownica cos szwankuje i z jednej strony nie przypieka tak jak ma ale i tak byly chrupiace..

chyba nie znajde juz tego przepisu a mozliwe ze to ten co Ty dalas:-) wiem ze napewno zeby byly chrupiace musi byc woda i białka ubic najlepiej osobno:-):-)

poziomki ja moge jej troszke jechac nabrudzic;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Wam ja dzisiaj wogole nie mam humoru bo w pracy strasznie napieta atmosfera juz sie poklocilam z kierowniczka.. i mam dosyc...mam ochote isc do domu i polozyc sie spac....do tego jeszcze ta pogoda dobijajaca jest strasznie.Nie dosc ze pada to zimno jak w pazdzierniku niech mi jeszcze tu snieg spadnie to wogole bedzie super...
Ja tez nie przepadam za sprzataniem..uwielbiam gotowac i piec ale do sprzatania to sie nie garne:p Dobrze ze moj kochany to lubi robic wiec sie ubupelniamy..
Mononoki ja robilam gofry juz z wielu przepisow poszukam zaraz na necie ktore mi najbardziej smakowaly i Ci wkleje linka.. ale moja gofrownica cos szwankuje i z jednej strony nie przypieka tak jak ma ale i tak byly chrupiace..

chyba nie znajde juz tego przepisu a mozliwe ze to ten co Ty dalas:-) wiem ze napewno zeby byly chrupiace musi byc woda i białka ubic najlepiej osobno:-):-)

Nie martw się karolciak każy czasami ma gorszy dzień. Mnie się też dzisiaj nie chce nic robić i na wszystko jestem zła. Ta pogoda mnie dobija, dlatego szukam sobie dzisiaj jakiegoś celu, coś do roboty żeby nie oszaleć. Jade do miasta po gofrownice i wieczorem robimy goferki :D a co! :p Nie mam natchnienia na dzisiejszy dzień :/

reklama
Nie martw się karolciak każy czasami ma gorszy dzień. Mnie się też dzisiaj nie chce nic robić i na wszystko jestem zła. Ta pogoda mnie dobija, dlatego szukam sobie dzisiaj jakiegoś celu, coś do roboty żeby nie oszaleć. Jade do miasta po gofrownice i wieczorem robimy goferki :D a co! :p Nie mam natchnienia na dzisiejszy dzień :/

Ta pogoda jest w stanie każdego wykończyć,ja mam już dość.
Jeszcze od rana boli mnie brzuch:eek: i sama nie wiem co mi się chce,i trochu mnie mdli

Do góry