reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam się ponownie:-)
Wizyta nic nie wyjaśniła bo lekarz mnie nie badał i czekam do usg:dry:
Kurcze dziewczyny chciała bym Was pocieszyć ale nawet nie wiem jak. Wkońcu napewno się uda:tak:
Kamia skonsultuj się z innym gin i zrób może usg???

Izus życzonka na zapas ,my tez mieliśmy teraz 3 rocznicę:-)

monooke było, było:-) i to mam nadzieję w dobrym czasie, a o tych małych draniach;-) to wogóle staram się nie myśleć:-)

TY sie nie zastanawiaj czy w dobrych dniach tylko rób to wtedy kiedy macie na to ochotę. "Przytulanie ma być głównie przyjemnością a nie czynnością, którą TRZEBA wykonać żeby bobo przyszło. Mnie się wydaje, że nie na tym to polega, i może przez takie głupie nastawienie nie możemy zafasolkować. Przytulaj się ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz i nie zastanawiaj się czy te DRANIE mają lepszą jakość jak są uwalniane co 48h czy co 24 czy co 12, albo 6... (6? ... no dobra, rozpędziłam się :-D) Na tym polega cud narodzin, że nigdy nie wiadomo kiedy i jak .... po prostu jest, bobo ma w nosie Twoją owulacje, liczenie do dni płodnych, mierzenie tempki czy sprawdzanie śluzu, przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :)

izus oby nie było @ trzymam &&&& i oczywiście gratulacje z okazji rocznicy ślubu :> ja na swoją muszę poczekać jeszcze 10 miesięcy :-)
poziomkii a Ty już na usg na pewno będziesz miała bobaska :>

ale się nagadałam :-D

Ostatnia edycja:
TY sie nie zastanawiaj czy w dobrych dniach tylko rób to wtedy kiedy macie na to ochotę. "Przytulanie ma być głównie przyjemnością a nie czynnością, którą TRZEBA wykonać żeby bobo przyszło. Mnie się wydaje, że nie na tym to polega, i może przez takie głupie nastawienie nie możemy zafasolkować. Przytulaj się ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz i nie zastanawiaj się czy te DRANIE mają lepszą jakość jak są uwalniane co 48h czy co 24 czy co 12, albo 6... (6? ... no dobra, rozpędziłam się :-D) Na tym polega cud narodzin, że nigdy nie wiadomo kiedy i jak .... po prostu jest, bobo ma w nosie Twoją owulacje, liczenie do dni płodnych, mierzenie tempki czy sprawdzanie śluzu, przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :)

izus oby nie było @ trzymam &&&& i oczywiście gratulacje z okazji rocznicy ślubu :> ja na swoją muszę poczekać jeszcze 10 miesięcy :-)
poziomkii a Ty już na usg na pewno będziesz miała bobaska :>

ale się nagadałam :-D
wow ale mniepostawiłaś do pionu;-) i najlepsze jest to, ze wszytskie znaki na niebie i ziemi(czyli wszystkie "nieświadomie" zaciążone koleżanki)poświadczaja to że masz rację:-) tym bardziej, że im więcej zaczęłam czytać o tych płodnych, niepłodnych, sluzach, temperaturach itp. tym mniej rozumiałam i tym bardziej się pogubiłam wię trudno powiedzieć, ze coś mi to pomogło:szok:
monooke a propo tych rocznic to pomyśl, że w sumie ty jesteś o tyle szczęściarą, że masz jeszcze okres świeżo po slubie:-) teraz po dwóch latach to myślę że to najlepszy okres na robienie bobasa bo praktycznie każdą wolną chwilę się spędza w łóżku;-)

Kurcze nie miałam czasy dzisiaj z wami popisać:-(dopiero wróciłam do domu.Dziewczyny czekam na pozytywne wieści o Was!!
Nie pozytywne zresztą też;-) I trochę więcej spontanu:tak:oglądałyście 9 i pół tygodnia???????;-)
Jesteście młodziutkie i zdrowe UDA SIĘ!!!!

wow ale mniepostawiłaś do pionu;-) i najlepsze jest to, ze wszytskie znaki na niebie i ziemi(czyli wszystkie "nieświadomie" zaciążone koleżanki)poświadczaja to że masz rację:-) tym bardziej, że im więcej zaczęłam czytać o tych płodnych, niepłodnych, sluzach, temperaturach itp. tym mniej rozumiałam i tym bardziej się pogubiłam wię trudno powiedzieć, ze coś mi to pomogło:szok:
monooke a propo tych rocznic to pomyśl, że w sumie ty jesteś o tyle szczęściarą, że masz jeszcze okres świeżo po slubie:-) teraz po dwóch latach to myślę że to najlepszy okres na robienie bobasa bo praktycznie każdą wolną chwilę się spędza w łóżku;-)

Ja tak szczerze Ci powiem, że już mam serdecznie dość tego liczenia, zastanawiania się.. blablabla, a jak już słyszę o sprawdzaniu śluzu to mną trzepie. 3 razy w ciagu dnia sprawdzałam i za każdym razem był inny, i co ja miałam sobie pomyśleć? A tempka skacze, a dni płodne sie przestawiają bo za gorąco, bo egzamin, bo za zimno, bo stres, bo pupa maryna, bo.... bedzie to będzie i już, w razie czego ginek doradzi, a póki co trzeba szaleć :D
Idę się przytulać, a co! :p
Życze wszystkim udanych boboseksów i dużo bobasów :D
Dobranoc:p

Ja tak szczerze Ci powiem, że już mam serdecznie dość tego liczenia, zastanawiania się.. blablabla, a jak już słyszę o sprawdzaniu śluzu to mną trzepie. 3 razy w ciagu dnia sprawdzałam i za każdym razem był inny, i co ja miałam sobie pomyśleć? A tempka skacze, a dni płodne sie przestawiają bo za gorąco, bo egzamin, bo za zimno, bo stres, bo pupa maryna, bo.... bedzie to będzie i już, w razie czego ginek doradzi, a póki co trzeba szaleć :D

RACJA RACJA RACJA RACJA
NIE MACIE PO 35 LAT ŻEBY KAŻDY CYKL LICZYĆ!!!!!!
KORZYSTAJCIE ILE MOŻECIE POTEM JAK BĘDZIECIE MIAŁY STADKO DZIECIACZKÓW TO ZATĘSKNICIE JESZCZE:tak:
IM BARDZIEJ BĘDZIECIE NAPIERAĆ TYM GORZEJ A PRZYKŁAD WASZYCH A I MOICH KOLEŻANEK POKAZUJE ŻE SPONTAN POPŁACA!!!!!
A W CHWILACH ZWĄTPIENIA PISZCIE ILE CHCETA!!! PÓZNO CHODZE SPAĆ:-D

reklama

Dobrze powiedziane ja juz tez mam tego dość!!!!!!!!!!!!!!
Rano @ przylazła i jestem strasznie zła i w ogóle wściekła jak cholera.Idę zaraz na zakupy to może mi się humor poprawi .
Trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry