reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Na początku ciąży z Gabi miałam siare:tak:
Dopóki @ się nie pojawiła to jest zawsze nadzieja!!!;-) Jak już nieraz mówiłam test mi nigdy nie wyszedł a jak cgcesz to poczytaj sobie na forum
icon1.gif
Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Dziewczyny wstawamy!!!!!

reklama
Cze kochane!!
Wczoraj nie psałam bo mam giga doła i nie chciałam Was dołować:-( po pierwsze dowiedziałam się, że kolejna znajoma jest w ciąży i wiecie co jest najlepsze?? Wcale nie chcieli, pękła im RAZ gumka i zaraz ciąża:wściekła/y: a ty człowieku celujesz w te dni, wyliczasz, przeliczasz, robisz potem jekieś świece i co??? NIC:angry: a do tego znowu mam powtórkę z tamtego cyklu:-( tzn od dni płodnych codziennie boli mnie brzuch tak jak na gigia @ ale w tym doszedł do tego jeszcze taki dziwny bardzo gęsty, biały śluz, którego jest mnóssstwo:szok: po @ chcę iść do jakiegoś innego gin bo niech mi ta moja babka nie opowiadz, że ból brzuch cały czas przed i po @ i praktycznie brak @ to normalny cykl:angry: tyle co u mnie kochne.
A jak tam u was??
monooke przykro mi z powodu jednej kreseczki,ale może spróbuj betkę:tak:
poziomki a ty mamuśko jak się czujesz??:tak:
karolciak brakuje Ciebie:-(
izunia jak tam u Ciebie??:-)

Cze kochane!!
Wczoraj nie psałam bo mam giga doła i nie chciałam Was dołować:-( po pierwsze dowiedziałam się, że kolejna znajoma jest w ciąży i wiecie co jest najlepsze?? Wcale nie chcieli, pękła im RAZ gumka i zaraz ciąża:wściekła/y: a ty człowieku celujesz w te dni, wyliczasz, przeliczasz, robisz potem jekieś świece i co??? NIC:angry: a do tego znowu mam powtórkę z tamtego cyklu:-( tzn od dni płodnych codziennie boli mnie brzuch tak jak na gigia @ ale w tym doszedł do tego jeszcze taki dziwny bardzo gęsty, biały śluz, którego jest mnóssstwo:szok: po @ chcę iść do jakiegoś innego gin bo niech mi ta moja babka nie opowiadz, że ból brzuch cały czas przed i po @ i praktycznie brak @ to normalny cykl:angry: tyle co u mnie kochne.
A jak tam u was??

NO widzisz, tak to już jest - jak się chce to nie ma a jak nię nie chce to niespodzianka.... ale nie załamuj się, na pewno niedługo sama zobaczysz piękne 2 kreseczki i pękniesz ze szczęścia :)
Ja się narazie nie załamuję tylko intensywnie działam dalej :D Gdym miał teraz 42dniowy cykl to właśnie wypadają mi dni płodne :D
Dzisiejszy dzień u mnie nic nie zmienia...@ nie ma, objawy te same..... na betke nie ide, poczekam tydzień na @, jak nie bedzie to znowu test, bo dalej nie wiem co z tym moim cyklem, to troche skomplikowane... sama zobacz:
W kwietniu i maju @ spóźniła mi się dwa tygodnie czyli mialam 42 dniowe cykle (przed tym miałam mniej więcej regularne cykle 26-30) i @ trwały po 10 dni :/. Ale ostatnio miałam normalną @ - 7 dni i policzyłam sobie, że to może będzie normalny cykl 28 dniowy.

Ostatnia edycja:
Cze kochane!!
A jak tam u was??

Cześć kochane:-)
Ja dzisiaj na 14 biegne do gina. W nocy i teraz boli mnie brzuch a siary dziś na koszulce nie było.
Kamia jak masz doła to dawaj i pisz czekamy!!!
Niestety tak to już jest że jak się nie chce to się wpada odrazu:dry:
Mononoke dopóki nie ma @ jest nadzieja i trzymam mocno&&&&&&&&

Witam Was kochane po weekendzie:) Ale dzisiaj jestem wykonczona.. wczoraj sobie imprezke zrobilismy i dzisiaj lewdo zipie w pracy..hehe Wogole nic mnie jajniki nie kluja itp wiec nie wiem co z ta owulacja:p w tamtym cyklu o tej porze czulam sie tragicznie a teraz nc...
Jestem nieprzytomna az mi sie pisac nie chce..masakra juz nigdy w niedziele nie pije..
Trzymam kciuki za was wszytskie:)

karolciak woda woda i jeszcze raz woda;-) kupa moich znajomych przez te upały miała pospóźniane okresy więc może i Tobie płodne sie przesunęły:-) kule monooke naprawdę masz zkręcone z tymi cyklami:szok: ale ja też mam takie średnio regulrane więc jak np robiłam ten suwaczek to policzyłam według najdłuższego cyklu jaki ostatnio miałam, chociaż może i z płodnych wychodziłoby, że powinnam @ dostać w sobotę niedzielę ale nie nastawiam się tak bo nie chcę robic sobie nadziei jak w weekend nie dostane wiec wole czekac na nią w połowie następnego tygodnia.
poziomkipowodzenia u lekarza:-) i dobrych nowin:-)

Uffff, ale mam dzisiaj pracowity dzień. Ale nareszcie mam chwilke wolnego :)
No z tymi cyklami u mnie to jest ostatnio porażka i normalnie juz nie wiem kiedy co i jak. Czekam na @ ale gdzieś tam głęboko chce czegoś..KOGOŚ innego :)
poziomki daj znać po wizycie
karolciak szczerze współczuje :D ja raczej nie pije alkoholu (no 1 piwko lub lampka wina to nie zbrodnia:p) bo ZAWSZE robię za kierowcę :> ale podzielam zdanie Kamili - woda, woda, woda... :>
Kamila myśl pozytywnie! przytulanko było? tylko cierpliwie czekaj i nie myśl o tych plemnikach szukających drogi do jajeczka :D Myśl o przyjemności przytulania :>

Ostatnia edycja:
Cze kochane!!
A jak tam u was??

DZień dobry:)

Ale to jest niesprawiedliwie ,moja znajoma miała tak samo raz pękło i jej synuś juz ma 5 lat, a my bidule liczymy dni,boboseksy non stop i nic .
ALE W KOŃCU SIĘ DOCZEKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja mam termin @ na jutro ,mam nadzieję że nie przyjdzie. W środę mamy 3 rocznicę ślubu ale by była fajna niespodzianka :teścik z dwiema kreseczkami.
U mnie co cykl to nowe objawy:)

Mononoke ale masz pokręcone cykle i oczywiście kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

poziomki daj znać od razu jak wrócisz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to odrazu, żebym potem nie zpomniała;-) gratulacje z okazji 3 rocznicy ślubu i pięknych IIna teście za dwa dni
ja też wierze że my się doczekamy, ale takie historie strsznie mnie dołują i sprawiają, że z tymi całymi zabiegami o dziecko typu "boboseksy", świece itp. czuję się jak idiotka bo ktoś bez specjalnego starania to ma:-(
monooke było, było:-) i to mam nadzieję w dobrym czasie, a o tych małych draniach;-) to wogóle staram się nie myśleć:-)

reklama
Witam Was kochane po weekendzie:) Ale dzisiaj jestem wykonczona.. wczoraj sobie imprezke zrobilismy i dzisiaj lewdo zipie w pracy..hehe Wogole nic mnie jajniki nie kluja itp wiec nie wiem co z ta owulacja:p w tamtym cyklu o tej porze czulam sie tragicznie a teraz nc...
Jestem nieprzytomna az mi sie pisac nie chce..masakra juz nigdy w niedziele nie pije..
Trzymam kciuki za was wszytskie:)

Brak objawów może być objawem:-D

Do góry