reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
melduje się, że jestem!!!:-)
byłam dziś na ślubie znajomych:-) dziewczeyny u m nie jak narazie @ BRAK!!!!!!!! ale jeszcze easy próbuje wytrzymać, zeby nie zrobić sikacza:szok:
poziomki kocjhany mąż jest najlepszy na wszystkie smutki, ja bym gadkę tej babki olała na ciepło i spróbowała spokojnie (wiem, ze to trudne) poczekać do poniedziałku i do rozmowy z jakimś kompetentnym lekarzem (bo takak się nie wydaje):wściekła/y: zawsze ty nas pocieszałaś i potrzymywałaś na duchu więc teraz stawiam się do twoich usług:-) pisz pisz ile masz ochotę. Ja mam dziś o 17 gości z tym małym bobob to już się cieszę, ze se go wyściskam i wutulam:-)

ej zniknął mi gdzieś jeden suwaczek:wściekła/y::crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam na szczęście dzisiaj trochę zajęcia,bo robią u nas fundamenty pod kotłownie i dobudówke. Jutro będzie troche gorzej ale mój M z pewnością znajdzie mi zajęcie:-D
Fajnie dziewczyny że można z Wami pogadać:-D

Karolciak a gdzie Ty????????????????????????/

reklama
witajcie dziewczyny :-) , mam do was pytanie , czy podczas zajścia w ciąże musi być gorączka??? czy ktos tak miał na poczatku ciąży że nie miał gorączki????
Ja przy pierwszej ciązy nie mierzyłam gorączki więc nie wiem , mam prawie wszystkie objawy : nudności , ból głowy, ból piersi , ślinienie mocniejsze w ustach, brak miesiączki ( termin miałam na 28 lipca) , zawroty głowy , nasilone upławy, zmęczenie , senność, ale temp, mierzona o 6 rano to: 36.7 .
Test robiłam 22 lipca - neg.
Czy która z was tak miała ??? tem. brak a inne objawy są???
a tu ciąża/??????
Z góry dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam i życzę zafasolkowania:-)

Do góry