Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny życze wam udanego wieczoru:-):-):-)
A ja uciekam poprzytulać się do M![]()
poziomku z poierwszą ciążą zaszłam za 1 razem, dodam że mam wzdęty brzuch,nie wiem co sie dziejePoleć po test albo zrób betke w pon i wszystko się wyjaśni a z mierzeniem temp daj sobie spokój.
A po ilu starankach zaszłaś poprzednio??
, dziekuje za wypowiedzi
witaj andzia25 nie mierzę temp. od początku często ja mierzę czasami spadnie z 37.2 na 36.7A temperature mierzysz od początku cyklu? Miałaś skok temp. po owulacji? Ile Ci spadła?
, pozdrawiam cie i dziekuje za wasze dorady i tobie andziu życzę owocnych staranek

Dobranoc dziewczynki, owocnego przytulanka!))

No takNO wiesz, moj K wcześniej dzisiaj wrócił... co prawda z przytulania nici ale wiesz... .![]()
Zmykaj się poprzytulac na grzecznego 

co prwda nie takiej typowej tzn.pole. kurki itp. ale wsi podmiejskiej. Właśnie z moim męzęm zaczęliśmy poszukiwania jakiegoś domku
i tak się śmiejemy, że jak pewnie się teraz tym zajmiemy i byłoby na rękę żeby dzidzia była trochę później to zaraz zafaslkuje:-0